torstai 14. lokakuuta 2010

Taas yksi...

Tänään valmistui se jouluisempi tilkkupeitto, joka alkoi kesken ompelun kuosiltaan tökkiä. Pikainen kuva teille, ilman erillisiä asetteluja...;) Roikkuu tuossa tuolin kulmalla ruokahuoneessa. Nyt alkaa pikku hiljaa tuo kuosikin taas silmää miellyttää. :)
Te varmaan jo alatte kyllästyä näihin mun tilkkupeittopostauksiin, joten lupaan, etten niistä hetkeen kirjoottele! Seuraavaksi meinaan käynnistyy joulupaja ja alan surruutella koneella pehmoisia paketteja. :)

Illaksi tiedossa Johanna Kurkelan kirkkokonserttiin meno ystäväpariskunnan kanssa. Eli pidemmittä puheitta lähden tukankiharruspuuhiin! :)

Voikaahan hyvin te kaikki siellä!

Johanna

13 kommenttia:

 1. Kaunis on jälleen ja minä en omaani ole edes aloittanut..=)
  Ihanaa konsertti-iltaa teille!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tilkkupeitto.
  Kiitos muistutuksesta. Joulupajaa pitäisi kai täälläkin jo ajatella, jos nimittäin meinaan ehtiä saamaan jotain aikaiseksi.

  Iloista syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tulipas suloinen peite! Itselläkin vallan alkaa mieli muuttua tilkkupeiton teon suhteen..yhden tein ja ajattelin silloin etten taida koskaan enään ryhtyä puuhaan mutta mieli voi muuttua :)

  VastaaPoista
 4. Joulupaja... Kun nyt saisi edes kesäkukat puutarhasta siivottua. Mutta ensimmäinen joululahja on ostettu, uskomatonta! Ihania tilkkupeittoja. Ja aulan lipasto on kaunis. Mitä kaikkea piilottelette lukuisissa laatikoissa? :)

  VastaaPoista
 5. Kivahan tostakin tilkkutäkistä tuli! :)

  Olisin mielelläni ollut myös kuulemassa sen Kurkelan rakkauslaulun livenä, varmasti mahtava!

  Täällä rupes just satamaan lunta ja aamulla pitäis olla menos kohti Vantaata...kesärenkailla tietysti! :)

  Hauskaa viikonloppua! Soitellaan!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis peitto!
  Minä myös olisin niiiin halunnut Johanna Kurkelan kirkkokonserttiin eilen mutta olin töissä, se oli varmasti ihana! Toivon mukaan tulee E-P:lle vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
 7. Hieno peitto!
  Joulupajaa täytyisi täälläkin jo laittaa pystyyn!
  Lupauduin yhteen lehtihaastatteluun parin viikon päähän ja tulevat meille kuvaamaan "joulun tunnelmia" saa nähdä miten jouluiseksi ehdin paikat laittamaan ;)

  Taidettiin muuten eilen nähdä kirkon käytävällä, jälkikäteen mietin että se olit ehkä sinä :)

  Kaikkea hyvää!
  Anne

  VastaaPoista
 8. Konsertti oli ihana! En ole nyt ihan varma, mutta saatoimme olla samassa putiikissa konsertin jälkeen... :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Jonna

  VastaaPoista
 9. Lumipyry: Nuo lukuisat laatikot kätkee sisäänsä jos jotakin pikkurompetta. Ennen ne oli täytetty suurimmaksi osaksi lasten vaipoilla.

  Anne: Voi Anne...Tiäkkö me ollaan varmaan nähty kirkon käytävällä. Näin sun näköisen naisen ja kelasin päässäni, että oot niin tutun näköinen. Penkkiin kun istahdettiin, niin ystäväni sanoi, että etkös se ollu sinä. Lasit päähäni kun laitoin, niin mietin, että kyllä se varmaan olet sinä.:D Takki ainakin näytti blogista tutulta. Jos olisin varma ollut, niin olisin kyllä juttusille tullut! :) Nykäise seuraavan kerran hihasta, jos tunnistat. Mä oon niin huono tunnistamaan ja varsinkin, jos mulla ei oo silmälaseja pääs, niin näen tosi huonosti... (ja ne lasit harvemmin on pääs!) Kaikkea hyvää myös sinulle! :)

  Jonna: Enkelin eväspussiin suunnnistimme aleostoksille konsertista päin. Eli jos siellä olit, niin ollaan nähty.:) Oonpa mä ny rehevää ollu, ku en suakaan oo tunnistanu vaikka samas blogitapaamises ollaan nähty aiemmin! Voi apua mihinä mun silimät on ollu! :D Varmaan niis greengaten tavarois...;) Mukavaa viikonloppua ja nykääse hihasta seuraavan kerran, jos satutaan jossain törmäämään!

  VastaaPoista
 10. Kaunis peitto, onko ruutu linumin? Samanlaisen näköisen ?ruutukankaan otin pesukoneesta juuri ajatellen sen kuuluvan johonkin joulupeittoon -jos sitä ehtii aloittamaan edes ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Kaunis peitto!
  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 12. Ihania nämä sinun peittosi, tykkäsin eritoten tästä punaruudullisesta, sopisi kuin nakutettu meidän pienemmän neidin huoneeseen.
  Ihana on tosiaan. :)

  VastaaPoista