perjantai 19. elokuuta 2011

Pitkästä aikaa...

...innostuin näpsäisemään muutaman kuvan tänne. Pitkä tovi on täältä vierähtänytkin ja jotenkin oli pieni kynnyskin palata...mutta täälläpä ollaan jälleen...:)




Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, joten kuvattavaakaan ei ole. Tuntuu, että miljoona projektia on kesken ja ykskään ei oo lähelläkään valmistumista. Uutta projektia jo pukkaa, ennenku vanhastakaan päästään...




Parin vuoden haave tripodi-lampunjalasta kävi alkuviikosta toteen, kun se kotiutui meille Ellokselta. Varjostin on nököttänyt pari vuotta odottamassa jalkaansa meidän takan päällä...ei sen kauempaa...;) Muutamia uusia tyynyjä ompelin alkuviikosta olohuoneeseen ja pari uuttakin on tullut kesän mittaan ostettua. Vähän uutta väriä hetkellisesti. Nämä siniset matkustaa poikien huoneeseen jossain välissä, kun saadaan se ensin tapiseerattua...sitten joskus...;D




Ihana, niin samanhenkinen ystäväpariskunta oli meillä syömässä tänään. <3  Kiireessä meinasi koko kattauspuoli unohtua. Viime tingassa kävin kynimässä vanhempieni marja-aronia puskaa...Antoivat mielestäni kynttilöiden kanssa oikein kivan syksyisen fiiliksen kattaukseen.




Mukavata viikonloppua jokaiselle täällä piipahtavalle! Syksyn harrastustoiminta pyörähtää huomenna käyntiin neidin baletilla ja siitä sitten jatkuen poikien painikoulun alulla yms. joten eiköhän tässä mamman bloggailukin (harrastushan tämäkin) pääse pian taas vauhtiin...Joskin liikettä ja lenkkiä kyllä vaatiis kroppa vähän enemmänkin näiden kesäherkuttelujen jälkeen eikä koneen edessä istumista...ei siellä kukaan olis lenkkikaveria vailla?!? Allekirjoittanutta saa tulla hakemaan kaveriksi!! Ei täs muuten varmaan mitään sillä saralla tapahdu!! :D Puhaltakaa edes kaikki energiset liikkujat alkuinspistä tännepäin!!!

Voikaahan hyvin!

Johanna

26 kommenttia:

  1. Hitsit, ku asuttais vähän lähempänä niin mähän oisin sua lenkille vinkumassa harvase ilta;)...puuuuh, puuuh innostuspuhalluksia sulle, joita samaan puuhaan tarttisin kyllä itekin!!!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla sieltäpäin pitkästä aikaa! :)
    Kivoja kuvia, kattaus on hieno! Meilläkin marja-aronia puska-aita pihassa, on päässyt "hieman" kasvamaan kun ei oo leikattu, marjojakin vaikka kuinka ja paljon!!! Ootteko te tehnyt niistä jotain? Ei ne marjat kyllä hirvittävän makosia oo... :/
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa kun kirjottelit pitkästä aikaa =D Tuo aroniakattaus on mahtava!!

    Lenkki-intoa sinne vaan! Ja mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Hei Vaan!
    Sinulla on täällä todella kauniita kattauksia! Niitä käyn välillä aina ihailemassa. Blogisi on oikein ihana. Jatka samaan malliin;)
    Mukavaa syksyä, kivoja iltalenkkejä ja terkkuja, Kamomilla:)

    VastaaPoista
  5. Kiva että palasit takaisin :)! Ihania tyynyjä olet tehnyt ja ostellut, mulla on noita samoja tähtikankaita, on ne vaan ihania :D! Mukavaa viikonloppua :O)!!

    VastaaPoista
  6. Mukava kuulla sinusta! Kaunis on tuo kattaus. :) Tykkään marja-aronioista todella paljon. Kirjotit että edellinen projekti ei oo valmis, niin uusi jo alkaa... Niin tuttua! Meilläki menee juuri näin. Harvoin voin sanoa että nyt on valmista. ;) Mutta siihen on hyvä ratkaisu, jos haluaa blogata, niin laittaa sitten keskeneräisistä kuvia. :) Ihanaa syksyn alkua teille!

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Mukava kun laitoit uusia kuvia!sinun ihania kuvia ja mukavia juttujasi olen odotellutkin :)
    Tänään nappaan sinut näin virtuaalisesti mukaani lenkille :D meillä juostaan tänään hyväntekeväisyys juoksu jonka tulot suunnataan nuorien päihdehoitoon. Muutoin minusta saat henkisesti tsemppaavaa lenkkiseuraa ,sillä välimatkaa meillä on puoli suomea.Iloa sinulle liikuntaan.Suositan kokeilemaan astagajoogaa,kunto ja haba kasvaa :)
    Mukavaa viikonloppua!
    charlotte

    VastaaPoista
  8. Kiva kuulla pitkästä aikaa! Mä kans tykkään tuosa marja-aronia kattauksesta, tosi kiva!

    Ja kyllähän mäkin täältä puhisen vähän lenkki-intoa! Mulla sitä olisi, nimenomaan juoksulenkille, mutta kun maha vaan kasvaa, niin juokseminen hankaloituu koko ajan.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Kiitos viimeisestä! <3

    VastaaPoista
  10. kauniin kattauksen olet taas tehnyt!
    meillä lasten telinevoimistelut alkavat kans ens viikolla ja tää mamma lataa vielä pari viikkoa akkujaan ennenku jumppasyksy pamautetaan käyntii :D
    energialähetys sinne laitettu! :)
    energistä viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  11. Ihanaa kun oot päk! Oon kovasti kaipaillut kauniita kuviasi. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  12. Mukavaa kuulla sinu kuulumisiasi pitkästä aikaa...☺

    Ihana kattaus!

    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  13. Täällä ollaan lenkkikaveria vailla, mutta taidat asua liian kaukana:( Kukaan minun kavereista ei lenkkeile, joten yritän repiä aina edes toisen tytöistä mukaan. Itse olen himoliikkuja ;)

    ♫ ♫ ♥ ♥ ♫ ♫ ♥
    Inspisvibat lähetetty!!!

    VastaaPoista
  14. Täällä on ihan sama juttu, liian monta keskeneräistä asiaa! Vähän jo alkaa ahistaa... mutta kyllä me niistä selvitään, eikös vaan!?

    VastaaPoista
  15. On muuten ihan totta, että jos tulee pienikin tauko bloggailuun, niin kynnys kasvaa tulla postailemaan! Mutta kiva kun palasit :)

    Ihania kuvia! Teillä on tosi tosi kaunista kotona!!!

    Ja sama vika täällä, arki palaa uomiinsa ja blogillekin jää varmasti taas enemmän aikaa, mutta kyllä olisi syytä viettää sekin jäljelle jäävä lyhyt aika lenkkipolulla ei tässä ruudun vieressä... ;) Mutta pitää ottaa tämä sellaisena mielen liikuntana, ettei mieli kangistu...(pakko jotenkin koittaa itselle selitellä tätä;)

    Iloista viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  16. Pitkästä aikaa!:) Kauniita kuvia ja tosi kiva tunnelma kattauksessa. Kaunista jälkeä saat aikaan!:) Tää lähtee tästä kohta lenkille joten puuuuuh...:)
    Terkut Keski-Suomesta!
    Kati

    VastaaPoista
  17. Kaunis blogi löysin sinne tänään...tule meillekin kylään VillaHoviin!

    VastaaPoista
  18. Ihana kattaus, varmasti tykätty. Kiva, että olet taas täällä :) Piipahtalen blogissasi aina silloin tällöin katsomassa, mitä teille kuuluu :) Kaunista loppukesän iltaa!

    VastaaPoista
  19. No minäpä puhallan, vaikka itselläkin on nyt jäänyt tuo liikunta vähemmälle. Pitää taas skarpata :)

    Hieno idea nuo aronian oksat kattauksessa.

    VastaaPoista
  20. No oli jo aikakin palailla näille huudimestoille! :)

    Mä muuten varmaan pääsen nyt sitten kattoon ballerinan treenejä ens la, kun tuun sinne, eiks je?

    VastaaPoista
  21. Kiitti tuosta marja-aronia vinkistä...Täällä innostuttu zumbasta ja spinningistä sun muusta :)

    VastaaPoista
  22. Kiitti tuosta marja-aronia vinkistä...Täällä innostuttu zumbasta ja spinningistä sun muusta :)

    VastaaPoista
  23. Hei!
    Olen yrittänyt tavoittaa sinua sähköpostilla jonkin aikaa :/ toivottavasti viesti tulee perille :)

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Kiitos kaikille viesteistä ja "puhalluksista"! On tainnu tepsiä, sen verran paljon on tullut liikuttua tällä viikolla...Jatkakaa vaan tännepäin puhaltelua! Tuntuu auttavan!;D

    VastaaPoista
  26. Kaunis kattaus! :)

    VastaaPoista