lauantai 26. marraskuuta 2011

Poikien huone

Pojujen huone sai uudet tapeetit tuossa pari-kolme kuukautta sitten, kun isäni kävi sen tapetoimassa. Mustaa. Pienten, omasta mielestään niin isojen poikien mieleinen väri. Tykätään kyllä kaikki lopputuloksesta. Edelliseen verrattuna paljon parempi. :) Yksinkertaiset verhot ja tyynyt ommella surautin viikolla ja eilen kannettiin tallista sisälle miehen kanssa tehty iso liitutaulu. Aikaisemmin tehdyt puukirjaimet pääsi koristamaan taulun yläosaa. Näkyvät siitä paremmin kuin tapetista.
Jouluista ilmettä tuo tekokuusi. Tänä vuonna päädyttiin tekokuusiin, viime vuosien aitojen pikkukuusten tilalta. Paljon turvallisempi vaihtoehto, kun perheessä on yksi astmaatikko/allergikko...eikä koskaan tiedä, mikä milloinkin oireita aiheuttaa...Lisäksi ei tarvi juhannuksenakin vielä onkia havunneulasia laatikoista, legojen ym. lelukoppien pohjalta...:) Mikään ei tietenkään aidon kuusen tuoksua voita! Kuusi koristeltiin poikien mielen mukaan popparinauhalla ja vihreillä kuulilla. Niitä vielä lisäillään, jahka ehditään...
Kuusi kun rykäistiin televisiokaapin päälle (joka matkasi tässä syksyllä meidän olohuoneesta tuonne poikien huoneeseen), olivat pojat heti sitä mieltä, että lahjoja on aina kuusen alla...;) Päädyttiin laittamaan poikien  joulukalenteripaketteja sinne, niin ovat miehenalut tyytyväisiä ja pysyy kiva jännitys yllä heti aamusta alkaen, kun silmänsä avaavat.


Huonehan ei todellisuudessa tältä näytä!!! Normaali näky on jokapuolella lattiaa lojuvat lelut ja jos aukkopaikka lattiassa on, niin siinä on vähintäänkin joku pikkulego, joka juuri osuu äiskän tai iskän jalan alle....yllätys, yllätys...
 Juuri äsken hinkattiin pulpetista erään pienen taiteilijanalun (joka asuu poikien naapurihuoneessa;)) punaisella tussilla tekemää teosta....ei ollut pulpetin kansi riittänyt inspiraation iskiessä vaan oli pitänyt jatkaa vielä jalkatilankin puolelle....eikä muuten allekirjoittanutta naurattanut! Meinasi happi loppua asetonin hajusta! ;)


Nyt jatkuu joulun laitto seuraavan huoneen puolella... Lauantai-illan jatkoja itse kullekkin!

Johanna

24 kommenttia:

 1. NO tulipas kiva huone pojille :)
  Kiva kuusi ja varsinkin sen koristeet :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva huone! Tuun sitä sitten viikon päästä väijymään :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huone! Ihanaa joulun odotusta teille :)

  VastaaPoista
 4. Kokeilepa seuraavan kerran sen taiteilijan sotkuihin Universal Stonea ( tai jotain sinne päin :) ). Löytyy normimarketeista ja on kaiken lisäksi myrkytöntä ja ekologista! :D Meillä ainakin kaikki jäljet sillä lähteneet! :)Semmonen paketti, jossa sisällä purkki ja kaks sientä, jolla hangata.
  t. Innokas lukija

  VastaaPoista
 5. Näyttää hienolta, ihan just sellainen isompien poikien huone.

  Hyvää ekaa adventtia!
  -kisu-

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallista adventtia <3 muistattehan levätäkin?! :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kiva! Mukava katsella aina näitä makkareitakin välillä. Meillä pukkaa ehkäpä muuttoa tässä talven aikana vuokralta omaan, niin pääsee sitten tapiseeraamaan jne :) Rauhallista Adventtia!

  VastaaPoista
 8. Tooosi hienolta näyttää! Meillä on käytössä niinkin perusaine kuin kynsilakka. Ei ainakaan toistaiseksi ole saanut mitään vahinkoa aikaan huonekaluihin, mutta kyllä on tehonnut.

  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 9. Ihana huone pojilla ja tuo "todellinen" lelutilanne lattioilla kuulostaa NIIN tutulta :) Rauhallista 1. Adventtia

  VastaaPoista
 10. Todella kiva lopputulos!

  Ja auts, ne pikkulegot.. pikkuautot myös :D

  VastaaPoista
 11. Ihana huone tuli! Menee varmasti pitkään tuolla sisustuksella! Meille on kanssa maaliskuussa tulossa poika ja innolla jo suunnittelen sinne sisustusta. Poikien huoneitten sisustuskuvia on vaikea löytää. Tytöille on enemmän vaihtoehtoja mun mielestä. Just laitoin omaan blogiin kuvia uudistetusta tyttöjen huoneesta missä on ranskalaista balettitunnelmaa. Käy kurkkaamassa jos ehdit www.willawanilla.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 12. Hei,
  ihana huone pojilla.
  Meillä alkaa ensi kesänä pikku-miehen huonees remppa, kun laitetaan sitä koululaisen huoneeks. Olen itsekin pohtinut vastaavanlaista tähtitapettia kun olit laittanut pojillesi. Mistä löysit tuon tapetin?

  Oikein ihanaa joulun odotusta Sinulle ja perheellesi!
  -mari-

  VastaaPoista
 13. Onpas kaunis tähtitapetti. Kiva huone on poikien temmeltää. :)

  VastaaPoista
 14. Hienolta näyttää, varsinkin kun omaa silmää miellyttää tällä hetkellä kaikki mustan ja valkoisen yhdistelmä.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 15. Tykkään mustasta! Oikein kiva huone tuli pojille:)
  t. Kati

  VastaaPoista
 16. Todella kaunis huone pidän tuosta tähtitapetista ja raitatyynyt antaa valoisuutta,kun peitteet ja liitutaulu ovat mustat.Innolla odotan jo seuraavan huoneen lopputulosta!Joulun odotusta! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 17. Onpa ihana huone :) Mä just vetäsin tuollaisen liitutaulun meidän keittiönseinään!

  VastaaPoista
 18. Käy kurkkaamassa blogiini, siellä on sinulle jotain;)

  VastaaPoista
 19. Kivan näköinen huone kyllä. Itsekkin etsin tuollaista tähtitapettia mutta esta for kidsillä ei sitä näytä olevan enkä mistään löydä. Mistä itse olet tapetin löyäny?

  VastaaPoista
 20. Kiitos kaikki! :) Täällä kiirettä pitää, ettei meinaa ehtiä blogeilemaan ollenkaan...:)

  Tapetti on ostettu RTV:ltä.

  VastaaPoista
 21. Ihana huone pojilla.

  Terv. Jaana

  VastaaPoista