tiistai 15. marraskuuta 2011

Tekotakan jouluasu

Rasittava flunssa iski taloon. Lähinnä meikäläiseen. Onneksi. Liekö asiaa edesauttanut eilen ja viikonloppuna kukkapenkeissä konttaaminen sormet puolijäässä...mutta toivotaan, että kukkasipulien istutus palkitaan keväällä ja tuskimpa tätä flunssaakaan silloin enää muistaa... Hulluus iski jälleen kerran viime tingassa näiden kukkasipulien suhteen. Paikallinen Agrimarket kun myi eurolla pussi loppuja poies, niin tottamaar niitä kotiin kannettiin ja haettiin vielä toisenkin ja kolmannenkin kerran...;)

Emppu oli innokkaana apulaisena istutuksessa ja ilmoittikin, että tämä on kivaa...ihan kuin aarteen kätkentää...Pojun laskujen mukaan kahdeksan sataa sipulia istutettiin....Tosin pieniä helmililjoja meni rutkasti sinkkisoikkoihin ja mumman & vaarin maakellariin odottamaan pääsiäisen alusaikaa...:)
Makkarista muutti hetkeksi aikaa meidän tekotakka ruokahuoneeseen ja siihen laitoin vähän jouluisempaa ilmettä. Pikkunissetkin sai tänään luvan tulla komerosta ulos ja tytyskä onkin niitä ihaillut mennentullen... Taitavat löytää hyvin pian tiensä neidin huoneeseen nukkeleikkeihin...;)
Koivunklapeilla mennään kynttilöiden sijasta nytten. Tosin oli vaikeuksia saada pysymään niitä pystyssä. Jos alkavat kellahdella, niin löytävät tiensä oikeaan takkaan alta aikayksikön, sen verran moskaavat...;)

Iloista mieltä jokaiseen kotiin! Toivottavasti säästytte pöpöiltä sun muilta!

Johanna

21 kommenttia:

 1. kaunista taasen!!! Mä olen kanssa suunnitellut jotain kivaa joulu ilmettä meijän tekotakalle,siinä tosin on "tulikin",et jos jotain havukranssia tms ripustais. Mulla oli kuules koko viime viikko kuumetta,oikei reilusti 39 ja kaikki kolotukset sun muut mukavat vaivat mukana....mut nyt jo tuntuu paljon paremmalta,vaikka viikko sitte vielä luulin kuolevani!! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania joulujuttuja <3 Hieno tuo tekotakka!

  VastaaPoista
 3. Joka vuotinen sipulishow : D Kyllä tuo ihana joulun lämpö pöpöt häätää!

  VastaaPoista
 4. Kauniiksi olet takkasi tuunannut, niin jouluinen.
  Meilläkin on tuollainen makkarissa. Sen voisikin jo somistaa jouluiseksi.
  Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 5. Kaunista:-)

  Mukavaa keskiviikkoa♥

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo takka ja nuo halot takassa... ja valot...☺

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja jouluista tunnelmaa olet jo saanut aikaan ja varmasti lisää on tulossa - Jotain pientä lisäilen päivittäin minäkin - valkoista ja ripauksia punaista ja vihreää siellä täällä.Ihanaa tämä joulun lähestyminen, tällaiselle joulu ja sisustusfanille.Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 8. Ohhoh, mahtava määrä kukkasipuleita! Olette olleet tosi ahkeria! Todella kaunis toi takka, näitä on muutamissa blogeissa vilahdellut ja vähän on alkanu kutkuttaa tommosen hankkiminen itellekin. Saas nyt nähdä mitä tapahtuu :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa jouluista!! Blogisi on mukavaa luettavaa.. :) T. Vipe

  VastaaPoista
 10. Ihanan kodikas tunnelma teillä! Pitäis itsekkin laitella jo vähän joulua. Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 11. Komeita kuvia taas...:)

  Samainen pöpö myös kävääsi täällä vierailulla...

  Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  t. Asta

  VastaaPoista
 12. Kyllä sinulla on aina niin ihania kuvia! Kaunista joulutunnelmaa.

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia taas<3 aivan ihana tuo teko takka:-)

  VastaaPoista
 14. Ihania juttuja ja ihana jouluasu blogillasi :)

  VastaaPoista
 15. Ihania jouluisia juttuja siellä :)

  Ehdittäisköhän me vielä treffata ennen joulua?

  VastaaPoista
 16. Täälläkin satiin vihdoin kukkasipulit maahan viime viikonloppuna, kunhan alkuun pääsee ja näkee ensi keväänä tuloksen :) Ihanan näköistä teillä siellä!

  VastaaPoista
 17. Psst, blogissani on sulle jotain ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille!

  Mirka: Kyllä ehditään! Oli Mallan kanssa puhetta josko tulisitte yhdessä meille joulukuulla!? Ja kehiteltiin kyllä jotain "näpräys"/käsityö juttuakin samaiselle kerralle mutta viestitellään siitä lähemmin...:)

  VastaaPoista