sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloween

 Me saatiin tässä taannoin kutsu viettämään halloween juhlaa uuden ihanan ystäväperheen luokse.

Aikaisempina vuosina meillä on halloween ohitettu tuosta nuon vaan. Mutta nyt kutsusta innostuneena suuntasimme kangaskauppaan ja peruukiostoksille. Pukeutuminen koski myös meitä aikuisia.

 Hauskaa!!Tytyskälle ja itselleni tehtiin tuollaiset balettitutua jäljittelevät hamoset tyllisoiroista. Teemalla söpö noita, ei niin pelottava sellainen... Neidille lila-sinertävä ja itselleni musta-oranssi.

Pojat olivat pelottavampia ilmestyksiä naamamaskeineen.
Mutta sitten tuo rakas siippa!

Mun elämä piteni varmaan monella vuodella, sen verran hyvät naurut sain sen rastatukkaperuukista. Ja varsinkin siitä, kun se joutui heitellä sitä pitkää tukkaa naamaltaan pois, kuin naiset konsanaan... Olivat kyllä hauska näky ystäväperheen isännän kanssa samantyylisissä lookeissaan! Kuvat jätettäköön julkaisematta...:D
Juhliin leivoin mukaan tuttua Irish Dream -kakkua vähän erilaisin päälliskoristein ja samat tutut pätkissuklaamuffinssit suklaakuorrutteella ja hämähäkinseittikoristuksella...Tuon käpälän ja sormet muotoilin mantelimassasta.


Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Meillä mennään äänestämään ja painellaan sen jälkeen palokunnan kuntosalille. Ollaan treenailtu siellä nyt jonkinaikaa ja minäkin, joka en aikaisemmin ole pahemmin kuntosaleista piitannut, oon tykänny tosissani. Varmaankin sen takia, kun se ei ole yleinen sali, eikä siellä yleensä ole muita, kuin meidän oma pesue. Eli te siellä ruudun takana, jotka jo näitte silmissänne hikisiä palomiehiä henkselihousuissaan nostamassa rautaa, niin täytyy sanoa, että no-no...vain mölyäviä ja juoksumatosta innostuneita lapsia...;D

Voikaa hyvin!

Johanna
9 kommenttia:

 1. Hei, Ihana pikku muffinssi noita :) Kaunis blogi sinulla! Tervetuloa vasta vierailulle Valkoisen Talon Tarinaan. Talvisen aurinkoiset terveiset täältä.

  VastaaPoista
 2. Todella viehättäviä noitia siellä liikkuu ja entä leivonnaiset nam.....Hauskoja kuntoiluhetkiä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Suloinen noita! Muffinssit ovat hienoja. Hyvä pukeutumisidea, ehkäpä teen itselleni vastaavan hatun ensivuonna. :)

  VastaaPoista
 4. Wautsi wau! :-) Ja tosi kiva että ootte ruvennu käymään salilla koko porukka! Mistähän mekin löydettäis tuollainen vaihtoehto.
  Kati

  VastaaPoista
 5. Hauskaa! Meillä juhlitaan aina Halloweenia/kekriä ja kaikki pukeutuu :-) Hieno kakku!

  VastaaPoista
 6. Taas niin ihania juttuja täällä, pukuja ja leivonnaisia. Olisi kyllä ollut kiva nähdä teidän aikuistenkin viritelmät... :D Ihana juttu muuten teidän perheestä Joulu-lehdessä! Teillä on niin upea joulukoti, koti muutenkin! Mukavaa joulunodotusta Halloweenin jälkeen!

  VastaaPoista
 7. Kuule sul ol tosa yhres postaukses aiva ihana näköst da capo kääretortttua, et oisko mahrollist saara sitä ohjet ♥♥♥ Katoin netistäki muualt mut en löyttäny ihan samantyyppist ku noi sun näytti ♥

  VastaaPoista
 8. Voi mitä herkkuja! Ois hauskat tuollaiset juhlat :)

  VastaaPoista
 9. Voih... minkähän vuoksi tämä halloween hömppä pitää ujuttaa kristittyihin perheisiin... :(
  Sitä täällä surullina miettiipi anonyymi vieraana piipahteleva lukijasi.

  VastaaPoista