keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tähtiverhot

Olen tosi laiska vaihtelemaan verhoja. Olohuoneessa edelliset tekstiverhot nökötti ties kuinka kauan, kunnes löysin silmää miellyttävän uuden kankaan ja tekstiverhot sai siten luvan siirtyä yläkerran aulan ikkunaa koristamaan...




ANNIVAL INTERIOR -nimisestä verkkokaupasta tilasin tämän kankaan, jossa on ihanat värisävyt, helppoa ommeltavaa ja kankaana erittäin monikäyttöinen. Tästä tulis esimerkiksi ihana "tilkkupeitto",  kun laittais tämän tähtikankaan isona palana ja reunoille tuota tähden greigen-sävyistä(harmahtava beige) kangasta leveäksi kanttaukseksi...tai sitten tyynyjä tai vaikka mitä...Itselle jäi verhojen ompelun jälkeen pieni pala, josta ajattelin ommella uima-halli/kirjastolaukun...:)
Liikkeen nimen kohdalta klikkaamalla pääsette suoraan tähtitekstiileihin. Kyseisestä liikkeestä löytyy tosin vaikka mitä ihanaa esimerkiksi pukinpussiin tai omaksi piristykseksi.




Liikkeen facebook -sivuille tutustuessani huomasin yrityksen avanneen kiinteän putiikin Muurameen. Avajaisia siellä vietetään perjantaina 16.11. 

Voi, kun asuiskin lähempänä, niin pääsis katselemaan paikanpäälle. 




Todella ärsyttävää kuvailla tällä hetkellä sisällä, kun kaikista kuvista tulee niin pimeitä. Onko muilla samaa ongelmaa vai onko se vain kuvaajasta kii?! ;)



Joulu alkaa pikkuhiljaa hiipiä mieleen ja tupaan. Joululahjat on melkein kaikki ostamatta ja inhoan joulukuun kaupparyysiksiä. Täytyis varmaan alkaa ryhdistäytyä senkin asian suhteen. "Sisustushulluille" ystäville onkin helppo shoppailla kotoa käsin, vaikka juuri tuolta Annival interiorilta... Sitä ennen kuitenkin kutsuu keskimmäisen lapsen kuskaus naapurikaupunkiin breakdance-harjoituksiin...

Mukavaa keskiviikko-iltaa!

Johanna

12 kommenttia:

  1. Kyllä vaan, sama ongelma on täällä. Kaikkia kuvia on pakko muokata rutkasti,ennenkuin niitä voi julkisesti näyttää. Lisävalo olisi kyllä todella tarpeen!

    VastaaPoista
  2. Tuo annival Interior on kyllä ihana liike :) Just tilasin itsellekin sieltä tähti-rottinkikynttilälyhdyt <3

    VastaaPoista
  3. Kuvat ovat mielestäni aivan hyviä ja tunnelma välittyy kauniisti.Verhokangas on kaunis ja todellakin monikäyttöinen.Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  4. Joo harmaus tekee kuvista tylsiä...ihan jokaisella :)! Teidän tunnelma välittyy kyllä silti...tontut vaunussa on supersöpöt :)

    VastaaPoista
  5. Eikös tuo Annival interior ole entinen Wilhelmniinan kammari? Se on mielettömän ihana putiikki, kaikkea ihanaa! Ja kankaat varsinkin <3 Kauniit verhot ovat! Joulu alkaa hiipiä mieleen ja mulla myös kaikki lahjat ostamatta, pitäis tosiaan ryhdistäytyä :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sama kauppa. :) Pullollaan kaikkea ihanaa!!! :)

      Poista
  6. Mä oon joulusta jo höpissy R.llekki silmät ja varsinki korvat täytehen, mutta meille ei oo silti vielä sisälle yhtään laitettu joulua- eilen tein kyllä ittelleni joululistan ku tuli tunne että joulu mut vielä yllättää :D Lahjat alkaa olla aika hyvällä mallilla, muutama vielä puuttuu :)

    VastaaPoista
  7. Höpö, höpö, sun kuvat on aina kauniita oli teillä sitten pimeää tai ei ja hei tiedoksi, meillä täällä Espanjassa paistaa kyllä aurinko, mut mun kuvat on silti aina "pimeitä", huono kamera enkä osaa muutenkaan kuvata.. =) Syy miksi olen aikanaan jäänyt blogisi lukijaksi on juuri tuo kuviesi ja sisustustyylisi omaleimaisuus, vaikka kuinka hakisi, ei samantyylistä ole vielä vuosien aikana löytynyt..!

    VastaaPoista
  8. Blogistani löytyy tunnustus sinulle ! ♥

    VastaaPoista
  9. Kuvasi ovat ihan hyviä!
    Emme vaan voi tälle harmaudelle mitään:)

    Ihastuttava verhokangas. Joulu on tullut vasta valojen muodossa.

    Ps, blogissani on arvonta, joko osallistuit!

    VastaaPoista
  10. Hyvät ovat kuvat ja todella kauniit verhot - tykkäisin meidänkin ikkunassa :)
    Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista