lauantai 1. joulukuuta 2012

Se olis sitten joulukuu...kivaa!Multa on pyydelty kattausvinkkejä aikaisemmin ja ajattelin teille jotain pientä sen asian tiimoilta tarjoilla. :)
Joulunajan kattauksissa tykkään käyttää havujen oksia; kuusta, mäntyä ja katajaa. Ne antaa mielestäni kivaa lämpöä ja tuoksua kattaukseen. Kynttilät ovat myös ehdoton juttu... Lisäksi on kiva käyttää myös jotain pientä herkkua/lahjaa/kukkaa, jonka vieras saa omakseen... Kattauksestakin tulee näin runsaampi.
Näistä kattauskuvista toinen on otettu viikko sitten, kun ystäväperheen kanssa aloitettiin joulukausi pienellä pikkujoululla. Toiset kattauskuvat taas on otettu tänään, kun pojat laittoi kuusen takaterassille ja nautittiin glögit sen kunniaksi.:) Pienemmän pojan kanssa näprättiin tuollaiset herkkupussit glögin kaveriksi. Tulee aivan kouluajat mieleen, kun saatiin silloin aina joululomalle lähtiessä  paperipussi, jossa oli omppu, pipari ja suklaata. :) 
 Tästä se taas alkaa...matka kohti joulua. Kaiken kiiruun keskellä pidetään kuitenkin mielessä se joulun tärkein sanoma.
Tänäkin vuonna monet blogit tarjoilevat meille aikuisille kivoja joulukalentereita, jotka ovat pullollaan ihanaa inspiraatiota. Tämäkin pieni blogi yrittää sellaista viihdykettä teille tarjoilla mutta paree, kun ei numeroida päiviä, sillä tiedä sitten päästäänkö siihen kaksneloseen asti, jos sattuukin into lopahtamahan kesken...;)

Johanna

P.S. Jouluista musiikkia saa klikkailtua kuulumaan tuosta blogin sivupalkista. Mixpodia, josta musiikki tuli automaattisesti, ei enää ole, niin tyydytään nyt tähän...

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mukavaa joulukuun alakua teille :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma välittyy kuvista! <3
  Kati

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihanan jouluista ! <3 kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Oi miten kauniita kuvia. Lämmin tunnelmaa välittyy kyllä ruudun toiselle puolelle. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista