torstai 13. joulukuuta 2012

Joululahjavalvojaiset

Tänä vuonna ryhdistäydyttiin isännän kanssa ja alettiin paketoida lahjoja jo nyt eikä vasta jouluaaton vastaisena yönä.
 Tähän  on parempikin syy, kuin se, että oltaisiin nyt muka niin reippaita...Meillä on lahjojen ostaminen lapsille tuottanut oikein urakalla harmaita hiuksia tänä vuonna...Kaikkea pientä on kertynyt kaappeihin ja niitä alettiin paketoimaan, että saatiin samalla kirjattua ylös mitä on kenellekkin ostettuna ja mitä pitäisi vielä hakea...
Poikien päätoivomus on ollut se harmaiden hiuksien aiheuttaja. Tämä ilmeisesti tämän joulun hittilelu suksipotkulauta... Ollaan ettitty joka ikinen pulju naapurikaupungissa läpi, sisko on etsinyt etelä-suomessa ja ollaan selattu nettikauppoja mutta turhaan...loppu mikä loppu. Nyt ollaan yritetty keksiä tilalle jotain muuta, kun varsinkaan vanhimmalla pojalla niitä toiveita joulupukinlistassa ei paljoa ole.

Ystävien suhteen lahjojen osto onkin helpompaa. Eilen lähti jälleen Annival Interioriin tilaus. :)

Annival Interior muuten tarjoaa blogini lukijoille 30.12.2012 asti  yli viidenkymmenen euron tilauksiin toimituskulut hintaan
3.90 euroa alennuskoodilla 488GR8EJ
Vielä ehditte saamaan tilaukset jouluksi, kun teette ne 19.12.  klo 8.00 mennessä. Ja jos se, mitä ostaisi tuottaa harmaita hiuksia, niin hyvä vaihtoehto on
Annival Interiorin lahjakortti, joka tulee kotiin euron postimaksulla. Näppärä valinta nykyaikana, kun kaikilla on oma makunsa sisustaa, niin saa sitten valita juuri sitä mistä tykkää. :)


Laitetaan vielä isännän kanssa yksi pieni tähkäpäänukke tilaukseen Disney Storeen. Pidetään peukkuja, että ehtii jouluksi. On tämä vaan näppärää tämä nettiaika, kun saa kotoapäin tilailla, eikä tarvi kaupoissa joka tavaran perässä juosta. :)

Huomenna kuvaan teille prinsessan huonetta, jota ollaan päivitetty vähän isommalle tytölle sopivaksi.


Johanna

10 kommenttia:

 1. Samaa lumipotkulautaa mekin etsitään. Jonnekin muualle käskin isännän soittaa mut laitto Kärkkäisen numeron. Sieltä sanottiin että olis viikon sisällä lisää tulos!? Jos ne saa niin kai muutkin! :)

  Mekin oltiin hyvis ajois mukama matkas vaikka M vastusteli. Kävin tänään hakemas Arnon haluamaa tekniikkalegoa. Loppu. Myyjä soitti sittenJjärven H-Hn ja sinne oli tulossa 2 pakettia, ketjun ainoalta jolla niitä oli 8. Huomennapitäis kuulla onko tullut ja saadaanko niistä toinen :)

  Tytöille ei oo mitään vaikeutta löytää lahjoja, mut noi isot pojat! huh!

  Onnea joululahjatouhuihinne. Ihania joulukuvia tuli lehdessä vastaan! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka ,
  ToysRusilta löytyi eilen Polaris merkkinen ja melkoinen määrä oli varastossa.
  Laadukkaan oloinen verrattuna siihen Stigaan =0)
  Ihana on blogisi !
  Terkuin vakilukijasi Sari Vaasasta

  VastaaPoista
 3. Ajattelin kans paketoida vkonlopun aikana muutaman paketin valmiiks ja inventoida mitä on tullu ostettua. Nettikaupoista on kyllä kätevää ostella.

  VastaaPoista
 4. Nettishoppailu on kyllä meilläkin suosiossa! Ihanan helppoa ja rentoa :) Juuri postailin tänään siittä miten yleensöä se paketointi jää sinne aatonaatto illalle perinteisesti ;) Ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Johanna, voin katsoa Jkylän TRUsta mikäli haluatte!
  Kati

  VastaaPoista
 6. Tilasin just myös tähkäpään meidän 4-vuotiaalle ja toivon että tulee jouluksi!! Ja oma lehmä vähän ojassa, kun saan tehdä mekkotehtaan kaavoilla hamosia ;-)

  VastaaPoista
 7. Vaikeata saada suosikkitavaroita, niiden kanssa pitää olla varhain asialla.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 8. Uteliaisuus voittaa ; ) Mitä ihanaa laitoit tällä kertaa Annivalille tilaukseen : )
  Löysitkö ystäville vai kotiin ?

  VastaaPoista