sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Balleriina

Tämä päivä on kulunut meidän pikkuisen balleriinan joulunäytöksessä.Olin matkassa vain vanhimman pojan kanssa, kun isännälle sattui juuri päivystys tähän viikonloppuun.

Koko balettikoulun esitykset olivat aivan mahtavia! Liikutuin samantien, kun ensimmäinen pieni balleriina astui lavalle ja sitä vetistelyä sitten kesti kaksi tuntia. Ei varmaan olis kannattanut meikata!:)

Harmi, kun tilaisuudessa ei saanut kuvata mutta ens viikolla mennään ostamaan siellä taltioitu dvd, niin isäntä ja pojukin pääsee kattomahan.
Näitä ihania liikutuksen päiviä on riittänyt tässä joulun alla...Kaks viikkoa sitten oli pojun tanssikoulun joulunäytös. Siellä meidän pieni mutta kuitenkin jo niin iso seittemän vuotias poju veti breakdancea ainakin kaks vuotta muita ryhmäläisiä nuorempana...Niin söpösti lähetteli lentosuukkoja yleisölle esityksen lopuksi, että äiskä meinas aivan äänehensä itkeä... taas kerran. :) 
 Sanokaa ny, että siellä ruudun takana on muitakin itkupillejä, enkä mä yksin valuttele meikkejäni ympäri naamataulua jokaisessa lasten esityksessä...;)

Nyt nopeasti salille ennenkuin pieni balleriina tulee iltanäytöksestä mumman ja vaarin kyydillä...

Rentoa sunnuntai-iltaa!

Johanna

15 kommenttia:

 1. Voi elä huoli. Kyllä lähtee täälläkin kyyneleet valumaan. vaikka pojan salibandypelissä :) Kun oikein ovat sulosia (14v.) Saatikka muissa lasten esityksissä. Musiikkiopistolla itken esitykset alusta loppuun. Vaan mahtuuhan maailmaan tuota, kyynelehtimistä <3 Se kertoo vaan, että jotain liikkuu tunnetasolla.
  teidän balleriina on ihana.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus!<3 Älä huoli, todistettavasti suurin osa mammoista on nenäliinatukun kanssa esityksiä katsomassa. :-) Terkkuja neitoselle!

  VastaaPoista
 3. Ja ei riitä edes omien lasten esityksille vetistelyt, vaan meikä liikuttuu työasioissakin ihan samalla lailla.

  VastaaPoista
 4. Voi kuule...ei juhlaa, ei suvivirttä, ei mitään lapsiin liittyvää tilaisuutta kestä tämä mamma ilman kyyneliä :). Ja voin kertoa, MEITÄ ON MONTA!

  Ihana balleriinasi siellä!

  VastaaPoista
 5. Juu, kyllä sitä tulee vetisteltyä milloin misssäkin tilaisuudessa... lie äitien tehtävä?

  Suloinen pieni neiti!

  VastaaPoista
 6. Ompas suloinen balleriina. Et ole todellakaan ainoa vetistelijä,kyllä lapsien esitykset ovat niin liikuttavia, että äiti, kuin äiti vetistelee. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 7. No juh, viime keväänä pojan luistelunäytöksessä sain kyllä urakalla räpytellä silmiäni ettei kyyneleet olisi valuneet...yllätyin itsekin minkä tunnekuohun tuosta sain.
  Miedän poika viis vee haluaisi alkaa tanssimaan breakdancea, minkä ikäisenä teillä aloitettin? Tai ylipäätänsä pääseekö viisvuotiaat vielä tuollaisille tanssitunneille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poju aloitti nyt syksyllä, kun täytti seitsemän. Olisi kans halunnut jo viisi vuotiaana mutta en löytänyt tunteja, minne olisi niin nuorena päässyt. Kannatta kuitenkin kysellä. :)

   Poista
 8. Kiitos ihanat! <3 Kyllä meitä "ulvojia" vaan taitaa olla...:)

  VastaaPoista
 9. Tuttua on tuo kyynelehtiminen. Tosin nyt se tapahtuu jo lastenlasten takia. Myös koululaisten kevätkirkossa laulama Suvivirsi itkettää aina! Samoin se Turvallista matkaa-laulu, jonka meillä nuoremmat oppilaat laulavat ysiluokkalaisille kevätjuhlassa.

  VastaaPoista
 10. Liikutuksen kyyneleet tulee joka kerta näytöksissä ja kilpailuissa, vaikka meidän "pieni" joukkuevoimistelijamme on jo 19-vuotias :)
  Ja kun kaikki lapset oli vielä pieniä koululaisia, niin ne tiesi jo tasan tarkkaan, että kun kevätjuhlissa suvivirsi kajahtaa ilmoille, niin äiti itkeä pillittää :)

  Hilde

  VastaaPoista
 11. Paljon kaunista on täällä taas ollut:) Suloinen ballerina, meidän neiti on jo niin iso, että pukee futarin vaatteet päälle -Olispa vielä ballerina iässä!

  VastaaPoista
 12. Juu, kaikki koulun joulujuhlat, itsenäisyysjuhlat, kevätjuhlat, luistelukisat jne. saa kyyneleet silmiin. Ja vieläkin Peppi Pitkätossun jäähyväislaulu jonka isompi tyttö aikoinaan lauloi eskarin kevätjuhlassa... Iso nyyh!

  Saija

  VastaaPoista
 13. *Tuttua, niin tuttua... Lapset minua jo kiusaavatkin asiasta. Aina kun mitään vastaavaa on alkavat virne naamassa seurata minun reaktioita. Äitini on samanlainen, joten "runs in a family"! Tyttöjen voimistelut, tanssit, pianonsoitot ja kaikki vastaavat. Elokuvat, sarjat, dokumentit... meikäläinen itkee kun sen paikka on. Osaksi taitaa olla tuota karjalaista verenperintöä. Mutta älä siis pode häpeää, meitä on täällä paljon! Ja se on vaan empatian merkki, että pystyy eläytymään niin hyvin. :) Oikein hyvää joulunodotusta sinne teidän tanssivalle perheelle täältä toiselta tanssivalta perheeltä!

  VastaaPoista
 14. Niif,niif täälläkin, nyt otan "kirkkopastillia" mukaan,ei taida auttaa.Teini ei kestä :).
  Ihana kuvasarja,ah. Silmätkin loistaa.
  Kuvasta sain inspiksen tehdä puput lahjaksi.
  Nyt kaksi pupua tehtynä(yöllä)verhoista,hi. Kiitos "vinkistä".
  Hyvää joulun odotusta teille.

  VastaaPoista