perjantai 8. elokuuta 2014

"elli ja nelli"

Kesälomalla ommeltiin äitini kanssa mekkoja Mekkotehdas- kirjan kaavojen mukaan. Tai voisi painottaa, että äitini ompeli! ;) Minä lähinnä saumurilla surauttelin suoria pätkiä ja muutaman pitsin ompelin. 
Molemmille suvun tytysköille Elviiralle ja Nellylle tuli kivat mekkoset tuosta nettikaupastammekin löytyvästä kankaasta Dots-Lavender sekä Elviiralle lisäksi vähän pitempi-hihaisempi versio kankaasta Victoria-White/Lavender.
Kovassa käytössä on molemmat mekot ollu. Neiti itse tykkää kovasti tuosta pitkähihaisesta versiosta, ilmeisesti kankaan kukkien takia. Mielestäni se näyttää yöpaidalta ja oonkin yrittäny rajoittaa sen käyttöä kaupungilla mutta ei auta, se halutaan silti päälle, näytti sitten yöpaidalta tai ei! ;)
Näitä samoja kankaita löytyy nettikaupastamme www.johannas.fi. Ja tämän viikonlopun ajan ne on tarjouksessa -15%!!!
Täällä on satanut ja ukkostanut tänään. Pihatöihin olisi mieli tehnyt mutta aina iskee sade juuri kun pääsen pihalle. Ajattelinkin kaivella nyt ompelukoneen esille ja surauttaa muutamat kangasservetit vai mitä nimeltänsä lie...Ja niihin pitsireunukset. Juuri siihen hommaan mun taidot vielä riittää. Mekkojen suhteen joudun olla vielä äitini opissa piiiitkään! Onni on äiti!♥Nautinnollista perjantai-iltaa!

Johanna

1 kommentti:

  1. Aivan ihania mekkoja! Kauniit rypytykset, yksityiskohdat ja pitsit :)

    VastaaPoista