keskiviikko 13. elokuuta 2014

keskeneräistä...

Ei varmaan kannattaisi keskeneräistä näyttää mutta en malta olla vilauttamatta! :) Muutama kuva meidän pienestä puolimoos olevasta kanalasta ja sen ympäristöstä, olkaat hyvä!
Niin täpinöössäni olin kameran kans, etten huomannu edes siivota syrjään kanalan ulkoaitauksen 
päällä olevia romuja...
Suurin homma, mikä tässä on kesken, on puuttuvat ikkunat. Kesä on ollut niin kuuma, että todettiin, ettei niitä tarvita. Nyt on alkanut viilenemään ja ajateltiin ens viikonloppuna ne laittaa ja maalata.
Kanalassa on seinissä ja katossa paksut villat, sekä lattiassa paksu turvepehku, jonka pitäisi aika pitkälle taata lämpö. Järkyttävän suuria pakkasia varten laitetetaan lämpölamppu vai mikähän nimeltään lienee.
Kanalan viereen tehtiin pieni  "terassi" keinulle. Siinä on mukava istuskella ja seurailla kanoja.
Kukkapenkkiin päätyi äitini kanssa viime keväänä iankaikkisen vanhalta kaatopaikalta löydettyjä ruosteisia "romuja". Isäntä veti astiasta rälläkällä pohjan pois, jotta syyshortensia pääsee kasvamaan sen läpi.
Kanoja ja yhtä kukoista ollaan pidetty silloin tällöin pihalla vapaana. Tässä asiallisin kuva. Seuraavat kuvat olisikin todistanut kukkojen lempipuuhaa; köyrimistä! Joten jätetään ne julkaisematta! ;)
Uima-allas on ihan kanalan lähellä. Kanat tuntuukin seurailevan polskivia lapsia mielenkiinnolla.Parempia kuvia sitten joskus ku on valmista!

Nyt isännän tekemän smoothien kimppuun mars!

Johanna

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen ympäristö kanalalla. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kanoilla kelpaa tuolla elellä ja kukoilla... ;D

  VastaaPoista
 3. House of hens on aivan ihana!... ja ympäristö myöskin :)

  VastaaPoista
 4. Sanaton :-) mulla nyt mahdollisuus myös ottaa kanoja. mistä saan neuvoa niiden hoidosta, tarpeista ym. mulla on navetassa (nyt hevostallina) kanala (tyhjänä). kannattaako talveksi ottaa? vai vasta ensi kesänä? mistä niitä voi hankkia? paljon kysymyksiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan katottu neuvoja munanetistä. Siellä on myös myytäviä kanoja.

   Poista
 5. Onpas komea kukko! Äijä!

  Meillä tepastelee kanat ja kukko kesästä syksyyn pitkin pihaa.
  On ihana seurailla kun ne mennä kuopsuttavat milloin missäkin päin tonttia ♥
  Viimeistään siinä vaiheessa kun ensilumi sataa, ei tyyppejä enää kiinnosta ulos mennä :)

  Ankat puolestaan ulkoilevat ihan mielellään vuoden ympäri, vaikkakin kovimmilla pakkasilla en niitä pahemmin ulos päästä. Mutta kun ei ihan tulipalopakkasia ole, niin mielellään vaaputtavat pitkin hankia :)

  VastaaPoista