maanantai 15. joulukuuta 2014

Ostohyvitys.fi

Joulutouhut on jo hyvällä mallilla tässä talossa. On leivottu, siivottu ja lahjojakin ostettu paljon.
Nyt onkin hyvä aika istahtaa isännän kanssa glogikupposen ääreen ja miettiä, mitä lahjoja täytyisi vielä hankkia ja mistä...

Ostohyvitys.fi-palvelusta lähestyttiin minua sähköpostitse ja ehdotettiin yhteistyötä. Olen kyllä kuullut asiasta aikaisemminkin ja lukenutkin monista blogeista aiheesta mutta vasta nyt tulin katsastaneeksi, mistä on kysymys.
Ostohyvitys.fi-palveluun kirjautuminen on ilmaista ja kirjauduttuasi saat verkko-ostoksistasi "rahaa takaisin".

Meikäläisenkin lompakosta löytyy bonuskortteja jos johonkin puljuun ja on se kiva joskus saada jotain vähän takaisinkin. Kiva, että samantyylinen systeemi löytyy nyt netissäkin.
Ostohyvitys.fi tarjoaa nyt blogini kautta liittyville uusille köyttäjille ensimmäisen ostoksen yhteydessä 10 euron S-ryhmän lahjakortin. Liittyä voit tästä.

Lisäksi 8.-21.12 välisenä aikana valikoiduista muodin verkkokaupoista rapsahtaa korotettuja bonuksia.


Isännän kanssa päätettiin laittaa vielä tilausta ainakin Adlibrikselle. Todettiin, että kekkuloille on lahjoja kyllä mutta hommataan muutamat kirjat meille aikuisille joulun välipäivän rauhallisia hetkiä varten. Allekirjoittaneella on ainakin sisustuskirjat mielessä! :)
Ostohyvitys.fi -sivustolle pääsette vielä paremmin perehtymään tästä ja näette sieltä, kuinka valtavasti netissä on liikkeitä, joista saatte ostohyvitystä! :)

Touhukkaita joulukuun päiviä!

Johanna

Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fin kanssa.


2 kommenttia: