torstai 15. tammikuuta 2009

Paikallisesta antiikkiliikkeestä

Vanhin lapsemme Elmeri oli isäinpäivän alla mukanani koluamassa paikallisen antiikkiliikkeen nurkkia. Hänen silmiinsä osui heti sinne mennessämme tämä hieno kuormuri. Se oli kuulemma ehdottomasti ostettava isille isäinpäivälahjaksi! Epäilin kyllä hänellä olevan tässä jutussa lievästi sanottuna "oma lehmä ojassa" mutta siitä huolimatta lähdimme sieltä kuormuri kainalossa... Yllättävän hyvin tämä vanhus on saanut olla rauhassa koristamassa kotiamme. Remonttia se kyllä vähän kaipaisi mutta emme ole päässeet Elmerin kanssa yhteisymmärrykseen väristä. Hänen mielestä siinä täytyisi olla punaista, mustaa ja keltaista. Mamma taas haluaisi sen olevan täysin valkoinen ellei peräti tuohon aikaa nähneeseen tilaan jätetty.:)


Suunnittelin laittavani siihen tarjolle jotain poikien synttärijuhlissa. Hieno ja aikasta erikoinen kattauksessa olisi...:)
Hyvää viikonloppua kaikille!
Johanna

9 kommenttia:

 1. Helou serkku pitämäsi blogi on aikas herkku.
  Kiva näin netin välityksellä päästä kyläilemään
  toisten kotona kun ei muuten enää tunnu ehtivän.
  -nintendoserkku-

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuormuri! :)
  Ja kiitos piipahduksesta blogissani. Lisäilen myös sinut listalleni. ;)
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Ihan hauska idea ~ kuorma-auto kruunaa juhlapoydan kukkasten sijasta ja tarjonnaiset maistuvat entista paremmilta suussa !!!
  -Susan-
  P/S Mun pitaa lahettaa Saksasta sulle hyvia sisustuslehtia, mut uskoisin sun pitavan eniten Portugalisesta sisustustyylista joita makasiinit siela tarjoavat ... teilla yhdistyy tyylit :) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hello!

  Hieno auto! Mua niin kovin harmittaa, ku ollaan aina sellaseen aikaan oltu teillä kylässä, ettei se antiikkikauppa oo ollu auki...Haluisin niin kovin sinne käymään!! =) Bongasin tänään yhdestä kaupasta sellasen hienon ison ja vanhan perunakapan, mut makso 90€ eli jäi sinne kaupan hyllyä koristamaan, meidän harmiksi. Ilmottelkaa, jos tuutte autonhakureissulle ens viikonloppuna, et pääset messuille mukaan...=)

  VastaaPoista
 5. kiva blogi :) mun ukkoki innostu sun blogista ku kuuli niin hyvän biisivalinnan :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos kaikille kommenteistanne!
  Tämä Sonata Arctican Last drop falls on yksi mun lempparibiiseistä vaikkei sanoitus kuvaakaan mun elämää millään lailla! :)

  VastaaPoista
 7. Moikka!
  Eka kertaa täällä:) Aivan ihana tuo kuormuri, minä melkein jättäisin sen tuohon oloon kuin se on nyt:)
  Kaunis ja valtavan iso koti teillä:) Tuota tapettiasiaa mietin..Molemmat oli kivoja, mutta oliskohan tuo ruutu ajattomampi? Toisaalta eteisessä voisi olla hauska pallotkin:) Äh, ota tästä nyt selvää.. Olen huono neuvoja. Olen nimittäin itse kiikuttanut jo ostetut tapetit takaisin useammin kuin kerran, olen ihan kuuluisa siitä, että vaihdan viimetingassa kaiken ihan toisin päin ja tämä ei koske vain tapetteja...

  VastaaPoista
 8. Hei Maikki!
  Kiitos vierailusta blogissani!
  Mulla on kans taipumusta samaan ku sulla! Tosin meillä ne tapeetit pääsee kyllä seinälle asti mutta sitten niitä vaihdetaankin aika tiuhaan...:) Koko tupa on jo menny uusinta kierroksen rakentamisen jälkeen ja kolmatta kierrosta suunnitellaan; Tervetuloa vierailulle uudelleen!

  VastaaPoista
 9. Miten ihana auto! Voi kun olisi vain tuollaisia autoja noiden muovisten lelujen tilalla:) Ihanaan blogiin mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista