perjantai 23. tammikuuta 2009

Väsymystä...

Tällä viikolla on ollut väsymystä totaalisesti tässä mammassa. Tuntuu, että se on oikein pesiytynyt meille. Suurena syynä siihen tietenkin on vähäiset yöunet jo pidemmältä ajalta neidin valvottaessa mutta silti... Oma saamattomuus pistää välillä vihaksi. Pää pursuaisi ideoita mutta kun ei saa hommista vaan kiinni.

Suurta energiamäärää odotellessa...

...olen tänään lukenut uusinta Landhaus -lehteä ja haaveillut Elviiralle tälläisestä nukkekodista (ja vähän äidillekin;)). Kunhan prinsessa vähän tuosta ensin kasvaa ......ulkoiltiin lasten kanssa. Lunta olikin tullut kivasti. Oskari reippaasti tarttuikin heti kolaan...


...peitelty lunta köynnösruusun päälle, minkä taasen rohkeasti ilman talvisuojausta vaan jätin niinkuin edellisenäkin vuonna. Ensi vuodeksi sille kovaa kasvua toivotaan, että antaisi näkösuojaa meidän yrttikylpyammeelle......tehty lumimajaa...... ihailtu naapurin heppaa. Ja hieman pelättykin, ettei se tule aidan yli...Näissä fiiliksissä teille hyvää viikonloppua toivottelen! Levätkäämme ja toivotaan, että se energian tuulahdus ensi viikoksi meille saapuu. :)
Huominen shoppailureissu varmaan sitä vähän kannustaa saapuvaksi... ;)


13 kommenttia:

 1. Löysin tieni tänne ja taisin heti jäädä koukkuun :) Näin muuten mielestäni juuri tuon kuvan nukkekodin tänään yhdessä liikkeessä, hauska sattuma!

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa täällä vierailemassa ja tykästyin blogiisi:)Voimia sulle ja ota itsekin päikkäreitä aina kun vain mahdollista.Prinsessat ja prinssit vie äiskältä voimia,mutta antavat myös tosi paljon.:)

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna!
  Kiitos vierailusta blogissani... Sehän on suuri kunnia, kun pääsee suosikkilistalle, Kiitos! Mie lisään sinutkin omalle suosikkilistalleni niin löydän sitten helpommin kauniiseen blogiisi... Tiedän tunteen, kun sitä univelkaa kertyy pienten lasten kanssa ja inspiraatio on hukassa... Lepäilehän itsekin aina, kun se vain on mahdollista niin se inspiraatiokin sieltä sitten palailee takaisin:) Mukavan näköisiä kuvia ja lumisia, lapset ainakin näyttävät viihtyvän lumitöissä:)...
  -Minttu-

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos teille Lumipyry,Riitta-Maria ja Minttu kommenteistanne! Niitä on aina ilo saada ja kiva tietää ketä täällä vierailee. Ja näin löytää itsekin uusiin ihaniin blogeihin. :)

  VastaaPoista
 5. Blogista toiseen löysin tännekin. Blogeilu on mulle uus juttu ja nyt su voi käyttääkin tutustumalla toisten sivuihin :)

  Sama vaiva = väsymys täälläkin. Blogin sain ajalliseksi, mutten muuta. Mut koneella pystyy olemaan 6kk neitin kanssa, muu sit tökkiikin. Pitäis hakea sana-solia tässä aurinkoa odotellessa jos siitä piristyis :) Kaamosväsymys taitaa vaivata yhtä jos toistakin.

  VastaaPoista
 6. sun pitää tulla käymään meillä, ni saahaan yhessä väsyä...tarkotan tietenki, että piristyä:)
  essille tuloo ny hampaita,että se on ny vuorostaan valvottanu ku onni nukkuu.
  koitathan jaksella frendi!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kommenteista myös Maakalle ja Mallalle!
  Ja Malla: keskiviikkona oli tarkoitus tehdä teille yllätyshyökkäys jonkin tietyn jutun ansiosta;) Mutta samantyylinen ku kerran oot ku minäkin, niin vihjastaan varovasti vähän etukäteen...;)
  Mainiota maanantaita kaikille!

  VastaaPoista
 8. nauruanauruanaurua....!!!!tuota mä justiin pelkäsinki!!!:D alotan tänään puunaamisen....(senkunäkis!!)

  VastaaPoista
 9. Moi!

  Nyt toivottavasti onnistuu toi lukijaks kirjautuminen, kun en mä enää nykypäivänä tajua yhtään mitään tästä tekniikasta...tulee ihan mummomainen olo, kun ei osaa enää laitteita käyttää samalla lailla, ku "ennen vanhaan"...=) Soitellaan vielä illalla, jos sais noi kamerat toimiin...ja laitan sit niitä messukuvia...

  VastaaPoista
 10. Moro! Ihanaa musiikkia raskaan kirjallisentyön tekijälle! Voimia...T: Anu

  VastaaPoista
 11. Kiitos, kiitos myös Nooralle ja Anulle kommenteista!
  Noora: soita vaan vielä illalla, ku pääset kotia...
  Anu: voimia sullekin kirjallisiin töihin!

  VastaaPoista
 12. käy blogissani...siellä on jotain sulle:)

  VastaaPoista
 13. Voimia sulle ja teidän koko perheelle tähän viikkoon ja tulevaan viikonloppuun!!

  Tuosta iiihanasta nukkekodista pitää muistaa keskustella:D

  Lämpimin ajatuksin Jkylästä!

  VastaaPoista