perjantai 11. syyskuuta 2009

Täytyyhän sitä tytön ny...

...perjantai-illan kunniaksi naamaansa tällätä!

Juupa-juu...neiti pääsi ensimmäisen kerran vähän kokeilemaan meikkaamisen saloja, kun äitin silmät oli jossain muualla. Aikasta hyvin kyllä tiesi oikean suunnan, mihinkä sitä kajaalia oikein laitetaan. Vähän tietysti piti masuunkin piirrellä mutta mitäs me pienistä! ;DNyt on alkanut oikein kunnolla "tyttövaihe"... Hameitakaan ei riitä se yksi vaan tänäänkin niitä oli kolome yhtäaikaa! Äitin laittaman päälle kiskaisi vielä yhden puolihameen ja sitten kaulassa oli vielä toinen. Ei myöskään riitä, että on panta vaan pitää olla vielä lisäksi pinnat ja pampulat!
Onhan nää tyttöjen jutut ihania! :) Poijat ku ei niin hirveästi perusta mitä on päällä ja onko hiukset kammattu jne. Oskarin oli pitänyt kerhossa piirtää oma kuva...Oli sitten kerhotädille tokaissut vain, että "mistä mä tiedän, miltä mä näytän"...Olivat sitten yhdessä tuumin käyneet peilin edessä kattomassa, että minkäs näköinen se Oskari oikein sitten on...:)
Kaikille teille oikein ihanaa viikonloppua! Tällätähän vähän naamaa mekin, vedetään suupieliä korvia kohoren ja vietetähän hauska viikonloppu! Koitetahan kuitenkin osua vähän paremmin niiden meikkien kans...;)
Johanna
P.S. Suuren suuret kiitokset edellisen postauksen kommentoijille! Ihanan runsaasti kommentteja kirjoittelitte meidän vaatimattomasta ammeesta. Topatahan tässä vielä syksyn mittaan takapuolet meidän "kylmähän altaaseen"...;D Siitä olikin kuvia odotellut ainakin joku lukijoista...

9 kommenttia:

 1. pakko kysyä, mutta oliko tuo ihana amme se teidän uima-altaanne, mistä olet puhunut aikeisemmin? Kuvittelin koko ajan sellaista iso allasta:D

  VastaaPoista
 2. Anonyymille: Ei ollut! :) Kyllä me ollaan tänä kesänä laitettu se sellainen uima-allaskin. Ei sekään mikään hirmu suuri ole, halkaisijaltaan n. neljä ja puoli metriä. Ja ihan niitä "suhkot halpoja altaita" mutta ollaan upotettu se tavallaan terassiin. Laitan siitä kuvia myöhemmin syksyllä, kunhan saadaan vähän multakasoja tasoiteltua ympäriltä ja muutenkin vähän maisemoitua sitä ympäristöönsä. Mutta ei kannata mitään luksusaltaita odottaa näkevänsä meillä...;D

  VastaaPoista
 3. =D Tytöt on tyttöjä tosiaankin! Ihana Elviira! Meillä neiti on innostunut korkokengistä, niitä pengotaan kaapista ja sitten tepastellaan onnellisena.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Pikkutytöt on mainioita. Meilläkin leikitään ns. dress up-leikkejä ja äidin korut ja hiuslaitteet on ahkerassa käytössä. Onpa jopa äidin rintaliivejäkin mallailtu ja kyselty, että koskas minä voin äiti pitää rrrrintsikoita?

  VastaaPoista
 5. Huomenta naiset!

  Kiitosta pukkaa kommenteistanne jälleen! :)

  Kati: Juu, mäkin valitsen ennemmin tuon lämpimän vaihtoehdon. Kerran oon vaan käyny tuos kylmäs altaas...;) Yleensä vaan tyydyn kattomaan vierestä, ku talon miesväki sinne sukeltaa...

  VastaaPoista
 6. Oskarin suusta kyllä tulee hyviä juttuja...=) Mistäköhän ihmeestä se niitä keksii? Oli mummillekin kuulemma ilmottanu, ettei mummi voi vaarin kans nukkua alakerrassa, koska noora nukkuu siellä, vaikken edes ollu teillä! =) Ja pitäähän prinsessojen vähän meikkailla! Nuorena se on alotettava, jotta osaa sitten myöhemmin laittautua nätiksi! =) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Nuorena on aloitettava, jotta sitten vanhana noi hommat taitaa:) Ihana pikkuneiti!<3

  VastaaPoista
 8. Huh,muistan kyllä hyvin tuon ajan, kun meillä vaiheltiin hameita ja vaatteita sen kymmenen kertaa päivässä.Vaatteita oli välistä joka paikassa =)Tämän nuorimmaisen neitin kanssa(nyt 7 v.)keksin sellasen homman,kun sillä alkoi nämä prinsessa hommat puskea päälle pari vuotiaana,että annoin sille isosiskon vanhan satiinisen 156 cm mekon,jonka kanssa se sai leikkiä pukea ja riisua sitä mielimäärin päälle ja pois.Jäi ainaki meillä muut vaatteet rauhaan,kun se mekko oli just niinkuin oikea prinsessamekko ja vielä oikean pituinenki,eli ulottui reilusti lattiaan asti kun veti sen päälleen =)

  VastaaPoista
 9. Ihana neitokainen (",) Ne on ne prisessa geenit.. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista