sunnuntai 12. joulukuuta 2010

12/24

Ajatelkaas...kolmas adventtisunnuntai jo! Liian nopsaan menee nämä ihanat ja tunnelmalliset joulunaluspäivät!

Tämän päivän kalenteripaketissa oli syväpuhdistava suklaanaamio. Ja tulee kyllä tarpeeseen tähän kuontaloon...varsinkin tämän suklaansyönnin jälkeen...
Mukana vielä "lahjakortti" kasvohoidosta jouluviikolle. :)

Ystävällä oli humoristinen paketti viikonlopun ratoksi...;D
 Eilen illalla ystäville tarjottiin keksikakkua, jonka ohje on blogista mallanmakeat huvikummun tyyliin. Ja lähellä joulua kun mennään, niin koristukseksi laitettiin vihreitä kuulia. :)
Sipinätä, supinata ja suukkosia sisälsi isännän ja minun eilisiltainen glögihetki. Nyt on meinaan homma niin, että vaikka kuinka tämä emännys jälleen kerran huuteli hommaavansa kyllä kaikki lahjat ennen joulukuun ekaa, niin eipä se taaskaan mennyt niin kuin elokuvissa... ;)

...eli tiedossa ryntäys ihmisvilinän sekaan...höh!  Koska mä opin!?! Joka joulu uhoan aloittavani lahjojen ostelemisen heti tammikuun alemyynneistä...mutta ikinä en ole vielä niin tehnyt. :)
Nyt, kun ollaan supistu ja sipisty suunnitelmat valmiiksi, niin rynnistäkäämme siis suuren sotasuunnitelman kera kohti kaupunkia. Taidetaan kuitenkin valita päiväksi joku arki-ilta, josko olisi rauhallisempaa... Tänään meinaan houkuttelis vähän käydä laulelemassa kirkossa kauneimpia joululauluja. :)

Onneksi sain viikolla hommattua jo lahjat kaikille lasten kummeille ja muutamalle ystävälle! Ja aikaisemmin haettiin jo lahjat meidän viidelle kummilapselle. Enää on nuo omien lapsosten lahjat pääasiassa + muutama muu...

Leppoisaa sunnuntaipäivää jokaiselle!
Supiskaa, sipiskää ja suukotelkaa...siitä syntyy ihana joulun salamyhkäinen fiilis....;)

Johanna

8 kommenttia:

 1. Me eilen erehdyttihin s-joelle ja kyllä mä ajattelin etten mee enää ennen joulua ollenkaa!! Keskiselle pitääs tohtia ens viikolla, ajattelin kans arkiehtoolla mennä jottei sielä olisi kovin paljo väkiä.

  Mä oon kans alakanu jo murehtimahan jotta pian tämä ihana joulunodotus on taas jo ohi. Ens vuonna tairan aloottaa orotuksen jo elokuus, ehtii nauttia pirempähän ;-)

  VastaaPoista
 2. Meillä nuoriso kertoo toiveensa, ei ennää tartte lelukuvastojen kanssa kaupoissa rampata:) Ja kahelleenhan täällä lökiä nautiskellaan ja supsutellaan, ihanaa nyt kun alkaa jo tottua, että kaksistaan köpötellään:)

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja kerää voimia ostosten tekoon, sillä luulempa, että ennen joulua ei mahdollista viettää rauhallista ja mukavaa ostokilla käyntiä..:):)

  VastaaPoista
 4. Voi näitä sun postauksia on niin mukava lukea :) Mukavia shoppailuhetkiä. Mä kans illalla lähen ystävän kans hoilotteleen joululauluja. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Aina se tuppaa jäämään, vaikka kuinka pyhästi päättää, että nyt sitten alan heti miettimään uutta joulua lahjojen osalta. Sentään muutama lahja oli jo syksyn mittaan löytynyt tai valmistunut, mutta aina se loppurykäys jää viime metreille itse kullakin. Meillä on kanssa tuota glögiä lipitelty iltahetkinä oikein urakalla, välillä sinänsä, välillä rommitujauksen kera.

  Se positiivinen puoli täs ulkopohojalaisuures on, nottei enää tarvitte Vesaa käyrä Tuuris rikastuttamas yhtään enempää!!!

  VastaaPoista
 6. Joo aika meen aivan liian nopeesti, tuntuu että puolet asioista jää tekemättä ennen joulua..no jospa se tästä! Ihana tuo taustalla näkyvä tähtilyhty,saako kysyä mistä olet sen ostanut?

  T:Tähtifani :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan tunnelmallisia kuvia!! Meilläkin annetaan lahjat lasten kummeille, ovat ne ansainneet :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos viimeisestä! Kiirettä pitänyt kun nyt vasta tuli ehdittyä täällä käymään. Kyllä täällä nyt tuoksuu...
  Kiitokset! :)

  VastaaPoista