perjantai 10. joulukuuta 2010

koristelua...

 Itsenäisyyspäivänä laitettiin lasten huoneisiin pienet kuuset. Poikien oma kuusi sai koristeiksi karkkeja ja karkkikeppejä.  Elviiralle tuotiin reissusta muutama tällainen tyttömäinen kuusenkoriste. Kukkia ja luistimia.
Alkusyksystä tein tuollaisen TOYS -sabluunan ja tuputin neidin huoneeseen kaksi lelusankoa. Isona sankona toimii ikean pellisanko.
Lehti/kuviosaha taimikälie askarteluja...kirjaimet neidin sängynviereen...Oikeampi paikka kirjaimille olisi kyllä tainnut olla äiskän ja iskän sängynpäädyssä...siinä keskikohdassa...;)
Reissussa käytiin ekaa kertaa Monsoonin liikkeessä. Mukaan ei lähtenyt muuta kuin rannekoru mammalle ja korupaketti neidille...Joulukalenterista on viimepäivinä tupsahdellut kaikkea kivaa. Mammalle : greengaten keittiöpyyhe, jalkakylpysuolaa kera jalkahoito"lahjakortin", jonka saan lunastaa ystävältä jouluviikolla sekä jouluisia servettejä.  Ystävä puolestaan on saanut greengaten tiskiharjan, greengaten mukin (parin sille aikaisemmin paketista tupsahtaneelle) ja  gg purkin sekä tietenkin konvehteja.
Arvaakkaas kuulkaa mitä meidän nissetytölle on sattunut!?! ;)

Ihan tanskanmaalta asti väenvängällä meidän matkaan halusi lähteä söpö nissepoika. Se kun oli kuullut jostain, että meillä asustaa hemaisevan kaunis nissetyttö, joka on vielä sinkku. No....eihän me tietenkään voitu kieltäytyä, joten tuolla ne nyt sitten kylki kyljessä kyhnää...

Olihan tämä tietenkin ihan kiva juttu, kun vasta nyt hoksasin, aikuinen ihiminen, että eihän se nissetyttö nyt yksin olisi päässyt lisääntymään! Nyt meillä on toivoa sen asian suhteen!!! ;D

Hauskaa viikonloppua!

Johanna

12 kommenttia:

 1. :D :D :D

  Nauran täälä ihan kippurassa tuolle nisse jutulle... Päivän paras, KIITOS! <3

  Kauniita kuvia jälleen kerran.

  Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania koristeita:)
  Niin harvapa meistä lisääntyy ilman toista osapuolta:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi tuota nissejen lempeä :) Ihanaa kun teidän lapsilla omat pienet kuuset! Minullakin oli lapsena aina oma pikku kuusi joka muistoissa vieläkin mieltä lämmittää ♥

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanalta teidän Elviiran huone näyttää :) Just semmoinen pienen prinsessan ja tietty meirän isoompienki unelma ;-)

  Kivoja koruja löysit matkalta! Ja Nissesulho oliki tarpeen, hyvä että saitte uutta, vallan ulkomailta tullutta verta teidän uuteen tulevaan Nisse-sukuun ;-)

  VastaaPoista
 5. Jospa ne nisset nyt tekis jälkeläisiä. :)

  Ihanat neitimäiset koristukset! <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. :D sain kyllä hyvät naurut tuosta nissehommasta!
  Ihana lelu sankko ja nuo kirjaimet, tahtois myös tuolle meidän 2 veelle :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Jaa luinpa äkisti hätäseen että tuo "Toys"-sanko olisi kuulunut sinne äidin ja iskän sänkyyn, keskelle ;)

  -Hansu

  VastaaPoista
 8. Ompa mun mielen mukkaan korut...ja kaikki muuki:) Lepposaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 9. Tosi söpöjä koristeita!
  Nisse-nuoripari näyttää niin rakastuneilta;)

  VastaaPoista
 10. Kiitosta jälleen!
  Hansu! Sulla on huumori mun mieleen! Vähän mä repesin nauruun!!! :D

  VastaaPoista
 11. Millä fontilla olet tehnyt nuo kirjaimet tyttäresi huoneen seinälle? Miten olet kiinnittänyt ne? Sahasitko ne sellaisella sähkökäyttöisellä kuviosahalla?

  VastaaPoista
 12. Fonttia en muista. Kirjaimet on sahattu sellaisella pöydällä olevalla koneella, olisko se lehtisaha nimeltään. Onnistuu myös käsikäyttöisellä pistosahalla.
  Kiinnitys tapahtui aluksi kaksipuolisella teipillä mutta eivät pysyneet, niin ne laitettiin kiinni naulapyssyllä, pikkuisilla nauloilla. Päälle tuputin vähän maalia niin saatiin jäljet peittoon...

  VastaaPoista