tiistai 29. heinäkuuta 2014

luomulättyjä...

Hikisen päivän ja vielä hikisemmän ostosreissun päätteeksi totesin, että nyt on lättyjen paikka!
Tehtiin ostosreissu naapurikaupunkiin mielessä lasten kouluvaatteet ja muut tarvikkeet...
Ei oo mikään iisi nakki enää ostaa tälle kolmikolle vaatteita! Ei käy enää äiskän ja iskän ehdotukset kuin pienimmälle...ja itse asiassa tälle prinsessalle käy vaate kuin vaate, kunhan hän vain saa niitä ja mielellään paljon! ;)
Isommalla pitäisi olla DC:tä, josta tämä kalkkis mutsi ei ollu hetki sitten edes kuullutkaan! Ja keskimmäisellä pojulla taas pitäisi olla kaikkea vihreää ja sellaista, missä on breakdance kuvia yms. Huh-huh sanon minä!!
Ison kasan kanssa kotiin hikisenä saavuttiin, Nyt löytyy sukkaa ja housua, paitaa ja mekkoa ja tietenkin se "niin magee" DC:n reppu ja penaali! Ja kaikkea mahdollista siltä väliltä ;) Kynät on aseteltu penaaliin ja reput odottaa vielä hetkisen puhtaina ja valmiina uuteen lukukauteen.

Luulin, että tämänpäiväisen ostosrumpann jälkeen on kolme kilttiä kekkulaa heti valmiina tekemään pyydettävät kotityöt mutta kattia kanssa...sama tappelu alkaa samantien, kun jotain pyytää tekemään! Hah!
Joten lätyn paikka totisesti olikin! Ainakin meille vanhemmille! Ja saatiinkin nauttia isännän kanssa niitä ihan kahdestaan hätäisten kekkulojen syödessä niitä jo aikaisemmin sitä mukaa, kun pannulta tuli...
Se on viimeinen lomaviikko meneillään...Ens viikolla kutsuu sitten arki, kun työt ja koulut alkaa.
Nopeasti tämä kesä on mennyt!

Johanna

6 kommenttia:

 1. Nam!! Mulla on vielä viikko töitä ja sitte se loma alkaa :D

  VastaaPoista
 2. Toisaalta tilanne muuttuu, kun lapsille tulee kouluasiat ja vanhemmille työasiat. Lapsille tulee uutta tekemistä ja harrastukset ym alkaa. Leppoisat kesälomapäivät jää taakse ja syksyn kiireet alkavat! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Lapsilla todella alkaa pian koulut. Ihanaa ja haikeaa yhtäaikaa. Herkulliset lätyt kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! ..ja nuo purkit on niin kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Nami mitä plättyjä! Tsempit työn alkuun:)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja ihanat purkit ♥ Joo, meillä on tuo vaaterulianssi vasta edessä :P

  VastaaPoista