tiistai 15. heinäkuuta 2014

Muutama ostos...

Ostelen nykyään tosi harvoin mitään sisustusjuttuja. Viime viikolla sattui kuitenkin pari vastustamatonta juttua vastaan ihan tavallisella kauppareissulla naapurikaupungissa.
Olen jo pitkään kaipaillut paria kynttilänjalkaa, joissa olisi kunnolla kokoa ja sellaiset "käveli" vastaan Multasormessa. Eikä ollut pahan hintaisetkaan. Ei tarvinnu kahta kertaa miettiä ostaako vaiko ei...
Lisäksi MiniManissa oli söpö kesäinen kynttilälyhty/maljakko, joka ihan tuon kesäisen tekstin takia päätyi ostoskoriin. :)
Me ollaan isännän kanssa urakoitu Castlen tuotantokausia läpi Viaplayssä. Niin koukuttavaa puuhaa, joten pitemmittä puheitta toivottelen teille aurinkoista viikon jatkoa ja  hyppään tästä takaisin telkun ääreen...:)

Johanna

9 kommenttia:

 1. Oletpas tehnyt huikeita löytöjä!!<3 :) Miten minä vasta nyt löysin ihanan blogisi!! :D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten sitä ruukataan sanoa. :D todella ihania juttuja sulla täällä, jään innoissani seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynttiläjalat. Löysin vähän saman tapaiset Biltemasta...betonia, mutta nämä sun oli kyllä kauniimmat!
  Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä löytöjä! :) Minulla on samanlainen lyhty ja samasta paikasta. Oli se vaan aika vastustamaton. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia taas olet löytänyt! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!. Nuo kynttilänjalat on pakko saada itsellekki <3

  VastaaPoista
 6. Meillä myydään Kirppiksen yhteydessä ihania sisustusjuttuja, siellä oli kans tuo "maljakko". kai ne on jotain "loppueriä" mitä ovat haalineet jostain :) Luin taas monenmonta postausta, isäntä sai osansa ("kato, kato, ihana, määki haluan") ja herran Talonrakentajan tutkintoa vois mun mielestä hyödyntää enemmänkin tässä taloudessa ;) Muistin myös "ilmoittaa" isännälle, että jos vaan Johanna suostuu, niin rva saa tulla ottamaan meidän hääkuvat sitten, kun SE päivä on päätetty ja toteutuksessa ;) Kiitos ihanista kuvista kodistasi :)

  VastaaPoista