torstai 28. toukokuuta 2009

Puuautoja

Poijat halusivat rakentaa puuautot tallin lattialle jääneistä laudan, liimapuulevyjen ja paneelin paloista. Isin avustuksella autot saatiin tehtyä. Elmeri osasikin jo hienosti ruuvailla ja naulailla itse. Oskarin oman isi teki, tosin kaikki puupalat on laitettu juuri niille paikoille mihin pikku-mies itse sanoi....Kummallekkin tuli hienot juuri omannäköiset puuautot. Ja eipä kannattanut siivota tallin lattiaa edellisen projektin jälkeen, kun se kerran näin hienosti luovuutta synnyttää... ;DTänään sitten oli autonmaalausta vuorossa. Kivasti aurinko paistoi taivaalta, ja pojat innoissaan vesivärittelivät autot vielä mieleisikseen. (huomatkaa Oskarin söpöt kissahaalarit suoraan kahdeksankymmentä luvun alusta, mamman vanhat meinaan...:))


Poikien puuhastellessa puuautojensa kanssa, urakoi mamma teen kimpussa... Siskolla tuotatin White on whitesta tällaiset jättimukit. Ja sanoisinko, että juotava ei ainakaan kesken pääse loppumaan ja hauska muki muutenkin, kun pää uppoaa hiusrajaa myöden mukiin...;DTässä vielä valmiit autot. Ja ei muuta kuin rallit alkakoon...Ihanaa viikonloppua kaikille! Meillä urakoidaan ulkosalla! Yllätys, yllätys... :)
Johanna


9 kommenttia:

 1. Eli se mitä itse pitää rojuna voi lapselle olla suuri aarre ja inspiraation lähde.Hienot autot tuli! Viikonlopuksi onkin luvannut tosi lämmintä joten mukavia teehetkiä:)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös puunpalat ja muut ovat aarteita. Vanhassa navetassa niistä sitten syntyy kaikenlaista.
  Hienot autot pojat teki!

  VastaaPoista
 3. Ihania autoja. Meilläkin on miehen tekemiä malleja esillä vanhassa mökissä ja nyt poika on innostunut naulailemaan. Hän aloitti jo nukkekodin rakentamisen, mutta saa nähdä mitä siitä tulee. Suunnitelmissa on rakentaa myös purjelaiva!

  VastaaPoista
 4. Hienoa askartelua ja rakentamista. Hyvä idea varmasti monelle,jos lapsille iskee tekemisen puute. Meillä tosin Jussilla jo kaksi kertaa naula jalkapohjassa majanrakennuksessa.
  muki on massiivinen,mutta oikean maalaistyylinen.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, tällaisia kirjoituksia lisää!
  Tosi ihanat housut Oskulla :) ja taitaa tossa toisessa kuvassa olla se uus lihaspaita päällä? :D

  VastaaPoista
 6. Oskarilla on ihanan rento maalausasento :D

  VastaaPoista
 7. Se on hyvä, ettei teidän pojilta ainakaan mielikuvitusta puutu! =) Hienot autot tuli! Ja Oskarin maalausasento on todellakin vähintäänkin taiteellinen...=)

  VastaaPoista
 8. Meillä tavataan rakennella veneitä ;) Pitääpä pyytää iskää tai paappaa tekeen pyörän aihioita niin voi niitäkin väsäillä :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. tätä se samiki oottaa,että pääsöö värkkäämään kaikennäköstä onnin kans...onni tosin jo värkkää samin kans....;D
  aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista