lauantai 7. tammikuuta 2012

Hyvää alkanutta vuotta!

Tervehdys täältä virkkuukoukun takaa! :)


Jaloissa anopin tekemät suloiset sukat. KIITOS! <3
Kädessä blogin lukijan lahjaksi antama ihana koru! KIITOS! <3


Vuosi on alkanut jälleen hyvin käsityöpainotteisesti. On virkattu tiskirättiä ja isoäidinneliöitä. Haaveissa peitto niistä neliöistä. Valmistumisvuodesta tosin ei ole tietoa. ;)


Äitini on erittäin hyvä ompelemaan. Mulla taas taitoja on vähemmän puoleisesti mutta intoa kuin pienessä kylässä. Suorat saumat, tyynyt, tilkkupeitot yms. onnistuu mutta vaatteiden ompeluun ei taidot riitä. Tällä viikolla olin yhtenä iltana äiskän oppilaana. Illan tuotos näkyy alla...tunika tytyskälle. Lisäksi harjoittelin perus puolihameen. Nyt on uskallusta yrittää ominpäin seuraavaa mekkoa. Kirjastosta kävin jo hakemassa lainaan ompelukirjoja kaavoineen. Eli jatkoa luvassa...:)




On täällä muutakin ehditty kuin käsitöiden parissa nysvätä...On lenkkeilty, retkeilty ja kestitty vieraita... Musisoitu poikien uusilla rummuilla ja sähkökitaralla... Kovien bassoäänien takia tiputeltu seinältä parit kehykset pillerön päreiksi ja jumpattu...Tehty uudenvuoden lupauksia ja ehditty jo rikkomaankin niitä...Katsottu leffoja ja tunnelmoitu...Rakennettu lumimönkijöitä ja yksi"porkkana"sarvisia heppoja ja jälleen leikitty...Suunniteltu aitaprojektia kesäksi ja selattu siemenkuvastoja...jne.




Blogikin on ehtinyt mietityttää viime aikoina... Bloggailuvuosia napsahtaa ihan lähipäivänä mittariin kolme ja tuntuu, että jutut alkaa toistaa itseään. Täällä tehdään niin samoja juttuja vuodesta toiseen...samat siemenet kylvetään talvella ja samoja kukkapenkkejä pengotaan keväällä...tilkkupeitotkin jo alkaa varmasti pursuta korvista...Samoja taikinoitakin veivataan vuodesta toiseen köökin puolella. ;) Siksi kaipaisinkin teiltä nyt postausvinkkejä!!! Mistä te haluaisitte kuulla!?! Ehdotella saa!!!



Johanna



35 kommenttia:

  1. Sitähän tämä elämä on...samoja juttuja pienillä muutoksen vivahteilla maustettuna...jatka vaan ihan samaa rataa, ei minua ainakaan kyllästytä, kättentöitäsi on aina ihana ihastella =)

    VastaaPoista
  2. Minä olen seurannut blogiasi jo aikamoisen kauan ja tykkään siitä samasta:)
    Vuosi menee eteenpäin ja samat asiat pyörivät kaikilla, mutta eipä haittaa. Jotain uutta tulee aina sekaan ja puskatkin pihalla tuuheentuvat.
    Eli tykkään lukea blogiasi juuri sellaisena kuin se on.

    Sirkku

    VastaaPoista
  3. Hei, minäkin olen blogiasi seurannut
    varmaankin n. alusta lähtien.
    Ja täutyypi sanoa, että tykkään aivan kauhiasti. Tulee aina hyvälle tuulelle kun täällä piipahtaa :)
    TYKKÄÄN !

    VastaaPoista
  4. Hei!mielestäni blogisi on kaunis ja sitä on kiva lukea.ei haittaa vaikka kirjoittaisit samoista jutuista,koska ei ne joka vuosi mene ihan samalla tavalla.joka vuosi lapset kasvaa,sinä kasvatat ja kaikki kasvaa vähän erilailla ja niistä uusia vivahteita juttuihin.hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Samoilla linjoilla olen kuin edellisetkin ja ihan erityisesti minua miellyttävät kauniit kattauksesi ja kattauskuvasi. Ja miehesi rakentamat kaapit, niitä näyttelen aina omallenikin toivoen hänen saavan inspiraation :) Eli jatka samaan malliin vaan! Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Hui kun säikähin!!! Luulin että tämä oli nyt semmonen lopetus-kirjoitus!!! Mutta ilmeisesti haluat kuitenkin jatkaa kun aiheita kyselit,vaikka tosiaan tykkään minäkin blogistasi ja päivittäin käyn kattomas josko olisi uutta kirjoitusta,niin ehkäpä vaikka juttu lempparivaatteistasi. Tiedän että tämä on enempi sisustusblogi mutta jos nyt vinkkejä saa antaa niin,tässä yksi.ja hiuksesi näyttävät kauniilta,niin voisihan niitäkin vähä tänne kuvailla ;) Hyvää uutta vuotta teidän perheelle toivottelee Ansu

    VastaaPoista
  7. Ihan ekaksi pitää kehua tuota tyttösi tunikaa, todella kaunis!
    Eikä tätä blogia tarvitse muuttaa, aina jotain uutta sinne kirjotuksiin mukaan mahtuu.
    Ja nythän me saadaan alkaa lukea juttuja sun uusista vaatteista, jotka olet ihan itse ommellut :D

    Ihanaa alkanutta vuotta sinne koko perheelle!

    VastaaPoista
  8. Minä plen pitänyt blogistasi,erittäin paljon.Toivon näitä ihania sisustuskuvia niin sisältä kuin terasseiltakin, ne on niin upeita - kauniita, sinulla on todella hyvä silmä sisustuksessa ja niistä olen saanut hyviä ideoita, myös itselleni.Jatka samaan malliin vaan...ja niitä ihania kattauksia myös.Hyvää alkanutta vuotta!Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  9. Tykkään, myös bloistasi juuri tälläiasena...ja kuten Tepa tuossa sanoo, on mukava aina jotakin täältä napata mukaan...☺☺

    VastaaPoista
  10. Hei!
    Aivan ihanat sukat sinulla:)Itse tykkään myös talvella pitkistä sukista villaa tai ei.
    Tsemppiä ompeluihin ja hyvää alkanutta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  11. Sinun blogissasi ei kyllästytä mikään vaikka samaa kehää kiertäisitkin. Tosin sellaiseen en itse ole kiinnittänyt huomiota =D Itse ahmin blogeista ensisijaisesti kuvia ja sinun kuvasi ovat ihanan värikylläisiä. Enpä menis muuttamaan mitään ja ainahan sitä tulee jotain pientä uutta esille vaikka blogin pitäjä ei sitä itse huomaisi.

    Nytkin on niin mahtavia kuvia. Varsinkin tuo voileipäkakku. Kauniin mekon sait tytylille tehtyä. Täälläkin virkkuukoukku viuhuu. Vauvan peittoa pukkaa, koska sisko saa tuota pikaa poikasen =D

    Kuulasta talvipäivää! Pysy tuollaisena kuin olet =D

    VastaaPoista
  12. Sulosta sunnuntaita kammarista ! Niin ihanan luettava ja kateltava blogi sinulla että kannustaisin jatkamaan ihan näillä evväin :)

    VastaaPoista
  13. Vau, hiano mekko!!! :) Minäkin tykkään blogistasi juuri tällaisena, mutta jos jotain haluat "uutta", niin juuri noita käsitöitäsi erittäin mielelläni haluaisin nähdä!

    Kuule, mulla meni varmaan 15 vuotta, etten koskenutkaan ompelukoneeseen. Virkkaamiset ja neulomisetkin oli vähän sitä ja tätä. Sitten kun kuopus syntyi ja olin hoitovapaalla, kaivoin vanhan Elnani naftaliinista ja aloin opettelemaan.... Nykyään ompelen melkein kaikki pienimmäisen vaatteet (ja vähän myös isommillekkin) itse! :D Että eikun vaan rohkeesti tekemään lähempää tuttavuutta kankaiden ja ompelukoneen kanssa!!

    VastaaPoista
  14. En ole vuosia seurannut tätä sun blogiasi, niin en ole kokenut lainkaan kyllästymistä :) Etköhän sä ite tiedä, mikä hyvältä tuntuu ja mikä ei. Rehellisen raikasta elämää pienillä pikanteilla mausteilla niitä elämän tarjotessa, niin siinähän se on!

    VastaaPoista
  15. Mä olen sen verran tuore lukija, etten toivo mitään muutoksia. Olen ihan fiiliksissä aina täällä lueskelemassa :)

    VastaaPoista
  16. Aamuisin aurinko nousee ja illalla laskee. Kivoja juttuja sinulla on täällä aina. Ja joka vuosi jotain uusia ideoita. Jatka siis ihan oman näköistäsi blogia edelleen! Kiva on juttujasi lukea ja kauniita kuviasi ihastella.
    Oikein ihanan mekon sait ommeltua!

    VastaaPoista
  17. Mun mielestä tää sun blogi on hyvä just tämmösenä- ja niinku edellä jo sanottiin moneen kertaan niin ainahan asiat menöö vähä erilailla. Pirä vaan tämä oma tyylis, tää on just sun näköönen :) Tosi kivan näköönen tuo tunika/mekko!

    Mukavaa alakanutta vuotta <3

    Mirka

    VastaaPoista
  18. Blogisi on ihana juuri tälläisenään!
    Uusi blogi päivityksiä odotellessa... :)

    VastaaPoista
  19. Hei, blogisi on ihana ja olen saanut vinkkejä uuden kotimme sisustukseen kuvistasi, tykkään lämpimästä ja kotoisesta tyylistäsi. Olohuoneen sohvapöytä, mistä olet hankkinut sen?

    VastaaPoista
  20. Moikka! Löysin blogisi vasta aivan hiljattain. Nyt olenkin ahminut sen värikylläisiä ja aivan ihania kuvia viime aikoina todella paljon! Päivittäin tulee kurkattua, josko joku uusi päivitys olisi tullut! ;) Kiitos siis aivan mielettömän ihanasta blogistasi! Älä missään nimessä lopeta blogisi kirjoittamista!! :) Itsellä ollut kanssa haaveena alkaa pitämään vastaavaa blogia, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi aloittaa. Ihanaa vuotta 2012 teidän perheelle! :) - Minna

    VastaaPoista
  21. Jatka vaan samaan malliin... Tykkään lukea niitä samoja juttuja. Aina niissä kuitenkin on jotakin uuttaa ja nehän ovat sinun elämääsi. Ei tarvitse muuttaa mitään.

    VastaaPoista
  22. "Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot..." eli ei tarvitse muuttaa mitään, aivan ihana blogi sinulla, täynnä kauniita kuvia ja juttuja. Ahmin aina myös kaikki postaukset ja heti on nälkä uudestaan :) Postausintoa myös vuodella 2012!

    ~minna~

    VastaaPoista
  23. Valitettavasti täältäkään ei uutta ideaa synny, koska tykkään lukea blogiasi juuri tällaisena kuin se on =)

    VastaaPoista
  24. Hej ! Tulin tänne vasta ensimmäinen kerta, ja tosi ihanannan blogin löysin...
    Tulen kyllä uudellen !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  25. Jatka vain samaan malliin! Tämä on yks parhaimmista blogeista! Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  26. Niitähän asioita me justiisa halutaan kuulla ja nähdä :) Hyvät asiat ei muutu miksikään... Vaikka itsestäkin tuntuu,että aina kaikki on sitä samaa... Ihana arki... Jaksuja sinne ja innolla juttuja ja kuvia odotellen <3 -Tia

    VastaaPoista
  27. Kiitos ihanat! Samalla linjalla jatketaan siis...

    Olohuoneen pöytä on isännän käsialaa. :)

    VastaaPoista
  28. Tykkään blogistasi. Juuri siitä tavallisesta arjesta on ihana lukea. Teillä on valtavan kaunis koti. Olisi ihanaa kuulla sisustusvinkkejä. Mistä ostat mieluiten uutta kotiin?

    VastaaPoista
  29. Nätti mekko. Ihanaa kun laajennat aina osaamista johonkin uuteen juttuun :)

    VastaaPoista
  30. Ihan alusta en ole blogia seurannut, mutta melkein kuitenkin...Odotan aina juttuja suurella innolla, joten toivon niiden todellakin jatkuvan:) Kattaukset, sisustuskuvat ja kaikki muutkin kuvat kiinnostaa.:) Kyllästymistä blogiini ei todellakaan ole tapahtunut.

    VastaaPoista
  31. Sun blogiasi ei todellakaan tarvitse muuttaa mitenkään! Täällä on ilo seurata vuodenaikojen vaihtelua, lasten juttuja ja nikkarontiprojekteja. Saan aina hymyn huulille ja hyvän mielen :)
    Se oma arki on aina omasta mielestä niin tylsää, mutta jollekin toiselle se antaa iloa ja ideoita. Hyvää uutta vuotta koko perheelle!
    t. Hilde

    VastaaPoista
  32. Voi Johanna, tämä blogisi on yksi parhaista! Vaikka itselläni on nykyisin sisustus menossa kovaa vauhtia modernimpaan, tykkään todella seurata blogiasi. Jatka samaan tapaan vaan! Paljon ihania kuvia kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä: käsitöistä, sisustuksesta, taitavan isännän aikaansaannoksista ja omistasikin, kattauksista, leipomuksista, lapsista ym ym. Te bloginpitäjät todella saatte aikaan inspiraatiopyrähdyksiä meissä lukijoissa, niissäkin, joille ompelukone on kirosana ja joilla virkkuukoukku pysyy nippa nappa kädessä (nimimerkillä opettelin virkkaamaan uudelleen sitten ala-asteen vasta vuosi sitten). Nautin suuresti katsellessani kuvista mitä muut ehtivät ja osaavat, josko minäkin... Kuvat ovat ihan parasta antia, joten kiitos niitä edelleen! Ei haittaa vaikka kuinka pyörittelisit samoja asioita uudelleen, sitähän se elämä on näiden vuodenaikojen vaihtelujen kanssa muillakin.

    Kevättä odotellessa jäämme odottamaan myös paljon terassi- ja pihakuvia =)

    Hyvää tätä vuotta koko perheellesi!

    ss

    ps tuo voileipäkakkusi olisi ansainnut USEITA kuvia =)) Todella herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  33. Täälläkin yksi ihan uusi lukija. Joulun aikaan meni pitkä tovi,kun selailin kuviasi ja juttujasi. Nyt täällä sitten kulen kurkkimassa onko jotain uutta tullut. :) Kuvasi ovat kivoja ja kotisi sisustus juuri sellainen mistä unelmoin.

    -Katja Oulusta

    VastaaPoista
  34. Ihana blogi<33 lukijaks tulen sitten kun tää kone antaa (:

    VastaaPoista
  35. Itse olen paininut samojen ajatusten kanssa...välillä vaan tulee semmosia "blogiähky" kausia, mutta monesti ne menee ohi, kun muute elämän kiireet tms. helpottaa :)

    Olen seuraillut blogiasi noin vuoden päivät ja tykännyt kovasti... blogistasi hehkuu elämän ilo ja arvostan valtavasti sitä, kun tuot esiin yhteiset puuhat miehesi&lastesi kanssa...Pidätte toisistanne selvästi hyvää huolta ja se on valtavan hieno asia <3

    Keep calm and blog on- maalaisunelmat rokkaa!!!

    VastaaPoista