maanantai 9. tammikuuta 2012

ihana aurinko

Tänään oli aivan ihana auringonpaiste täälläpäin. :) Hiihtoharjoitukset jatkuivat ja mammakin vetäisi ne iankaikkisen vanhat jalakoihinsa, joissa jokusen numeron liian isot monot...;D
Miljoona kertaa olin tosin kiinnittämässä pienten siteitä, kun irtoilivat monot ja kengät niistä, että vähän turhaa hommaa itte suksilla olla...Jokatapauksessa lisää tällaisia talvipäiviä tänne, kiitos! :)

Mukavaa maanantai-iltaa!

Johanna

15 kommenttia:

 1. Tuo on vähän niinkö lupaus keväästä, tuo tuollainen auringon paistelu :) Että kyllä se sieltä tulee ennenpitkää. Olet taitava kuvaaja. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania hiihtoharjotuksia teille :)

  VastaaPoista
 3. Tammikuun aurinko on niin ihana <3 No, onhan se ihana kyllä kaikkina muinaki kuukausina :D Mutta se alakaa olemahan muka jo niin keväästä sen pimiän kauden jäläkehen ;-)

  Mirka

  VastaaPoista
 4. Aurinko paistaa ja päivät pitenee - hieno juttu, kevättä kohti mennään.Hyviä hiihtokelejä Johannalle ja perheellesi! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Upeat hiihtokelit ja maisemat! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kauniista kuvista! Tuli sellainen rauhallinen "sielu lepää kuvia katsellessa"- fiilis :)

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, että hiihtokelejä piisais.
  t. Hilde

  VastaaPoista
 8. Ihania maisemia. Kyselit yhdessä postauksessa juttuaiheita. Mulle tuli mieleen, kun tässä itse metsästän uusia kahvikuppeja, että olisi mielenkiintoista kuulla sun lemppariastioista. :)

  VastaaPoista
 9. Äläs.
  Ihanaa, kun on lunta.
  Pulkka liukuu taas ;)

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän ihana tuo ensimmäinen kuvasi! Herätti tällaisen pimeysmörkönkin, joka ei meinaa kestää tätä pimeyttä ja josta tuntuu, että kevät ja kesä ei meinaa millään lähestyä! Olen piintynyt kevät/kesäihminen, joka inhoaa talvea. Tuohon kuvaan voisi sukeltaa!

  Talvessa on jotain hyvääkin, nimittäin se ihana sininen hetki kun hämärtyy, juuri ennen pimeää. Muuta hyvää en keksi =)

  Tuli mieleen se tv:ssä joskus pyörinyt mainos, missä alakuloinen perheenäiti säpsähtää pyykkikori kainalossa aurinkoa ja huutaa muut katsomaan sitä outoa valoilmiötä. Ja kun muut saapuvat, se valoilmiö katoaa.

  t: vakituinen lukijasi

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava blogi sinulla! Tänne eksyn kyllä vielä toistekin. Kiitos uusista ideoista. Luulenpa, että vähintään yksi tilkkutäkki on nyt saatava ja keittiökaapeille näytetään pensseliä.. ja siitäkös isäntä tykkää! :D
  -Miida-

  VastaaPoista
 12. Hurjan kauniita kuvia <3

  VastaaPoista