sunnuntai 8. tammikuuta 2012

talven piristäjät

Nyt, kun joulukoristukset on suurimmaksi osaksi kerättynä pois, koti tuntuu niin maharottoman alastomalta.
Kauppareissulta tarttui eilen mukaan yhtä jos toistakin kasvia...murattia, kodinonnia, neilikkaa, tulppaania, krysanteeminoksaa...Näillä koristellaan nyt talvikotia. Kynttilöitä kuluu lisäksi edelleen tosi PALJON!
Vaikka olenkin ehdottomasti kevätihminen, en hötkyile vielä sen odotuksessa hirmuisesti. Kuljetaan ihan vuodenaika kerrallaan ja pyritään nauttimaan sen tarjoamista mahdollisuuksista. Elviirakin tänään totesi hiihtämisen jälkeen, että "äitiii...mä osaan hiihtää jo ja se on hyvä asia se!!!" :)) Nyt täytyisi äiskänkin vielä kaivaa sukset (siis ne vaarin kolomekymmentä vuotta vanhat) jostakin romuläjän alta varaston perältä ja aloittaa talven hiihtokausi ja ennenkaikkea yrittää saavuttaa yhtä onnellisen autuas tila sen päälle ku neitinen, hope so...:)
Mukavaa viikonalkua ihanat!
 Tämä täällä yrittää saada komeroa järjestykseen, jotta saataisiin mahtumaan sinne kaikki se joulukoristeiden määrä...taitaa olla nyt kyllä kirpparin paikka! :)

Edellisen postauksen kyselyn tuloksena jatketaan samaa jo tutuksi tullutta "latua" bloginkin suhteen. Kiitos vastanneille! Kiva, ettei teitä kyllästytä vaikka tuntuu itsestä välillä, että etteköhän te oo nämäkin jutut ny jo nähäny...:)

Johanna

14 kommenttia:

 1. Mukavaa vuoden alkua!

  Ihanat sukat edellisessä päivityksessäsi, jatka vain samaan malliin, täällä kurkitaan aina kun ehditään!

  T. Asta

  VastaaPoista
 2. Son Johanna sillälailla jotta sun on turha kuvitellakaan lopettavas tätä Blogia <3 Mikään ei niin paljon piristä kun katsella sun kauniita kuvia :) Mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kaniit nuo sinun tähtiset tuikkulyhdyt,ihania kuvia taas.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Sama juttu täällä , jo pelkkä joulukuusen pois vienti teki niin autioksi ja tyhjäksi paikat. Kynttilät on must, olipa kesä tai talvi, niin niitä kuluu paljon. Minunkin pitää ostaa jotain keväisiä kasveja noiden kuivuneiden hyasinttien ja muiden joulukukien tilalle. Mukavaa musiikkia kuuluu taustalla :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nättiä noi kellolyhdyt! Ja kaunista muutenkin :)

  Edelliseen postaukseen kommentoin, että sulla on ihana blogi, älä muuta tätä mitenkään :) Kauniita kuvia ja kiva lukea teidän puuhista! Liian harvoin muistan kommentoida, mutta aktiivisesti aina mukana!

  Mukavia talvisia päiviä, nautitaan nyt tästä talvesta niin kauan kun sitä riittää. Kyllä se kevät sieltä tulee aikanaan!

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihana blogi, joka saa hyvälle tuulelle:) Jatka samaan malliin ja laita höysteeksi ihania kuvia!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikonalkua sinullekin.
  Nyt vasta löysin ihanan blogisi ja niin kaunis ja kivoja ideoita on täynnänsä että huutelin meidän isännänkin katselemaan.
  Televisiokaappi ja vitriini sai häneltäkin kehut!

  VastaaPoista
 8. Mäkään en haikaile vie kevään perään! Talvi omasti ehdottomasti myös nautittava, nyt kun se vastaa alkaa riemuineen ja touhuineen. MIkä ihana talvi päivä nyt ulkona onkaan: aurinko paistaa, lunta hipsii ja hieman pakkasta! Pitäneen lähteä vähän vaunuittelemaan <3

  VastaaPoista
 9. Mä myös otan ilon irti tästä talavesta, vaikkaki mua jo kevättää- mutta se vaan johtuu auringosta joka paistaa just oikiasta kulumasta saaren mulle kivan kutkuttavan innostuksen aikahan :) Mun kevätys ei täs tapaukses oo sitä jotta orottaasin lumien sulamista, vastahan sitä lunta on nyt saatu :) Oonko mää jo kysyny jotta mistä sää oot nuo valakooset RM-kellot ostanu? Ne on ihanat :)

  Osaaskohan sitä ittekki vielä hiihtää? Ehkä mää tuun teille E.n hiihtokouluhun opettelemahan ;-)

  Aurinkoosia päiviä!

  Mirka

  VastaaPoista
 10. Mirka: Sapirasta oon ostanu. Ja tervetuloa!;D Justihin ollaan menos sitomaan monoja jalkaan ja kiertään peltoa...Toivottavasti kynnökset ei haittaa alla...;)

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Kuuleppa, ei sun tarvi muuttaa blogia. Kas kun meitä uusiakin lukijoita on ja emme tierä sun vanhoista mitään.Kyllä sieltä poimii jokainen ne omat "jutunsa"ja onhan se niinkin ettei kaikkia muista ennen kuin näkee taas. Mutta se voi olla kiva muistaa taas.Joten ei muuta kuin semppiä. Niin itsetehtyjä juttuja ja luontokuvia on sitten mukavia katsella aina.
  Ps.Ookkona tehnyt jo lumienkelin :).
  T.Leena

  VastaaPoista
 12. Ei sun juttuja oo nähty ;D Joka kerta on jotain uutta ja kivaa. Muista sit kertoa täälä jos kirpparille meinaat viedä ;D

  VastaaPoista
 13. Ihanat lyhdyt :-) Nimim. riviera fani :-)
  Mukava blogi myös:-) Tervetuloa vastavierailulle :-)

  VastaaPoista