sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Rentouttava viikonloppu...

Meillä on siippasen kanssa ollut täällä rauhallinen viikonloppu, kun lapset olivat yökyläilemässä mumman ja vaarin luona.




Vähän shoppailua, hyvää ruokaa, monta leffaa ja taas vähän herkkuja. Siinä viikonlopun ainekset. Ei iskän kainalopaikasta kisailua, kun se oli koko viikonlopun mun! :) Sunnuntaikin lähti rennosti käyntiin aamusaunalla ja rauhallisen rennolla runsaalla aamiaisella, josta napsin teillekkin muutaman kuvan.




Tuumailtiin kyllä eilen, että oltaisko niin reippaita ja lähdettäis kuntosalille mutta eipä me nyt niin energisiä oltu...melkein yhteen ääneen naurettiin, että joo "aivan varmasti" ja lähdettiin hakemaan kaupasta ruokavärkkejä...Ehtiihän sitä kuntoilla myöhemminkin, esim. huomisillan zumbatunnilla...:)




Varmaan ihanin kimppu moneen vuoteen koristaa meidän ruokahuoneen pöytää tällä hetkellä. Isäntä sen nakkas kauppakoriin Plantagenissa. Kukat sitten on vaan niin ihania! :)




Multa on monesti kysytty mun suosikkiblogeja sekä samantyylisiä blogeja kuin omani.
Monta ihanuutta löytyykin tuosta mun blogilistasta. Mutta...jonkin aikaa sitten löysin varsin ihanan blogin, joka onkin miellyttänyt silmääni varsin ja haluan sen jakaa nyt teidänkin kanssa.

Kaikkea hyvää blogisti Hennalle!


Käykäähän lurkkaamassa!


Nyt tämä emännys lähtee sutimaan pensseliä ruokahuoneen kaappihin. Ruokahuoneen kevät-/kesälookki olis seuraavaksi tekeillä. Verhokankaat on jo odottanut tovin jos toisenkin ompelijaansa...puhumattakaan siitä kaapista, joka on ollut osiin purettuna kans jo liian kauan odottamassa maalaajaa, jonka inspiraatio on ollut hukassa... Nyt ryhdistäydyn! :)

Johanna

13 kommenttia:

  1. Terkut Keski-Suomesta!<3 Ihanan rentoa viikonloppua ootte saaneet viettää:) Kummasti tuollainen antaa voimia arkeen ja suti tarttuu käteen helmpommin;)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kauniita kuvia! Kuulostaa todella mukavalta viikonloppunne.
    Ihanat kukat!
    Kauniita talvipäiviä Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihanan kimpun miehesi löysikin.Varmasti kiva viikonloppu ollut teillä.Voimia viikkoon! Ps odotan innolla uusia sisustusjuttuja, kun saat verhot ja kaapit kuntoon... Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  4. Ihanat kukat. <3 Oikein ihanaa viikkoa sinne. :)

    Ps. Olen avannut uuden blogin, tule kurkkimaan jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kuvat ihanasta viikonlopusta! Noi kahdenkeskiset hetket ovat todella tärkeitä kaikille äideille ja iseille ♥
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Voi kyllä olen postausta taas sieltä suunnalta odottanut!! Saan sun tekeleistä nääs kovasti inspistä :) Kauniita kuvia, seuraavia odotellessa... Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  7. JA hei sulle olis pieni haaste :)

    VastaaPoista
  8. Such cute photos. :D

    VastaaPoista
  9. Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Viikonloppu kuulostaa mukavalta, niitä "parisuhdeviikonloppuja" tarvitaan!

    VastaaPoista
  10. Tää on huippu ihana blogi:) Iso Kiitos!

    VastaaPoista
  11. Tänne äkkiä uusin tuulin lukijaksi kirjautumassa ja ihastelemassa taas kaikkea kaunista. Musiikki kyllä tempaa mukaansa, kiitos oli taas ihana vierailla.
    Ilona

    VastaaPoista
  12. Ai, ai kun ihan tuli tyttömäinen olo kun luin postaustasi. Tuli ihan mieleen aika kun olin mieheni kanssa kahden vielä. Siitä on jo ainaskin sata vuotta! ja ne lapsukaisetkin ovat jo viidenkympin villityksessä
    :-)

    VastaaPoista
  13. Satuinpas ihan sattumalta löytämään ihanan hyväntuulisen blogin ja noihin musiikkeihisi rakastuin samantien, vaikken normaalisti sen tyylistä kuuntelekaan, sopivat hyvin taustalle kuvia selaillessa :) Ollapa itse yhtä onnellinen...!!

    VastaaPoista